AKTUELNO

Skandal!

Zadrugari za crnim stolom komentarišu odnos i aferu Kristine Spalević i Kristijana Golubovića, nakon što su prošle noći ozvaničili njihovu ljubavnu aferu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi vam se smeju napolju, on kao da je ne znam šta pa da ne može da zaplače, on je shvatio šta je napravio i da je povredio osobu kod kuće. Nikad neću podržati, jer nije popričao sa svojom suprugom i on se sam kaje. Ne bi mu krenule suze da misli da je to normalno - rekao je Karić.
Ovo se može svakome desiti ili ne, ja sam prisutan, kome se nije desilo. - rekao je Mića.
Stefane, ti površno gledaš, ja sam se svađao sa njim zbog uvreda, primoravali smo Janjuša tri meseca da prizna, nazivao nas je jazavcima, mi smo mu j*bali mater! - uzvratio je Đedović.
Smatram da je Kristijan podeljen, njegove emocije idu sa jedne na drugu stranu, normalno je da one koje voli, svoju porodicu, nije srećan, to je normalna stvar! - dodao je Mića.
On je sve najlepše govorio o Ivani, Kristina je izmanipulisala njime. Ona je rekla da ne gleda Kristijana na taj način, da joj je drag. Kristina je zbog cele situacije, ja ne mogu da budem ljubomorna. Kristijan plače, jer se kaje zbog svega što je uradio. Plače zbog žene i ćerke - govorila je Miljana.
Miljana, jesi li ti ljubomorna? - uzvratila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si tražila i molila da te j*be, krivo ti je što sa tobom nije to uradio! Bolesnice, ti pričaš o porodici, ti komentariši...! - uzvratio je Đedović.
Ja nikada ne bih upropastila njegovu porodicu, Kristijan se kaje i tek će da se kaje! - vikala je Miljana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga