AKTUELNO

Hit!

U ranim jutarnjim satima Filip Car sačekao je svojih pet minuta da ih iskoristi kako bi pokušao da popriča sa Minom Vrbaški, koja je tokom emisije otvoreno priznala da joj je on sve vreme bio igra, što je njemu srušilo sve snove.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam potrebu da popričam sa tobom, evo, stavili smo tačku - poručila je Mina, ali Car je ipak nastavio.
Ne znam šta bih ti rekao, ono kada si rekla prema Đedoviću, ja sam ti prebacio danas, da si gledala u Dubiozi, ja tebe poznajem Mina, zato sam ti rekao, da imam prijateljski odnos, da nemamo vezu. Ja sam na ovo reagovao bolesno, ne pada mi napamet da te vređam... - rekao je Filip.
Jesi li zaljubljena u Mišela? Nemoj se smejati, ja sam razgraničio sebi u glavi! Ja tebe volim, nisam zaljubljen u tebe, pogotovu kad popijem, pomeša mi se sve u glavi. ne znam na koji način te volim, na koji način me privlačiš, samo se osećam lepo pored tebe. Čim dopuštam da me ti lažeš, ja znam da sam te zavoleo. Da li želiš da budeš sa Mišelom? Jesi li zaljubljena u njega? - upitao je Car očajnički se nadajući da je odgovor biti negativan.
Da, sviđa mi se Mišel, da! - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se iskreno pokajao, Milanu u intervju, ti se ne kaješ, ni za moju sestru, pa si opet napravila sprdnju meni! Pa si mi govorila u rkevet da me voliš! -rekao je Filip.
Za tebe se ne kajem, za njih se kajem. - poručila je Mina.
Kako ti je bilo kada sam bio sa Sanjom i Aleksandrom?
Nisam vas gledala - poručila je hladnokrvno Mina.

Minu je u jednom trenutku smorio razgovor, pa je on pokušao da je poljubi, a on je pomislio da je sve razlog inat Mišelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga