AKTUELNO

Nisu ga štedeli!

Za crnim stolom u toku emisije ,,Gledanje snimaka" komentarisao se odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, nakon što su zadrugari imali priliku da pogledaju retrospektivu njihovog skandaloznog i burnog odnosa.

Naredna je bila Rialda Karahasanović, koja je iznela svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je potpuno... Viđali smo i neke ljubomorna prebacivanja dok nisu ozvaničili vezu, iz mog ugla, potpuno je drugačiji vid ljubomore u tom momentu, kao kada se muvaš sa nekim, nego nakon što su ozvaničili - govorila je Rialda.
Ne, u tom trenutku, ako sam ljubomoran, nisam mogao da pokažem da sam odlepio za njom! - prekinuo je Ša.
Ja pričam o njoj, te momente ljubomore dok niste ozvaničili i ovo što mi izgleda kao da namerno hoće neke stvari da uradi, da izazove da je Ša ostavi. Ta scena iz pušione, kada je on nju poljubio, ja njega mogu da shvatim, ostao je bez žene, napravio je šta je napravio, ne znam da li bi iko priznao to sebi, ali ovo ponašanje Tarino, facijalne ekspresije, meni ne izgleda kao način ophođenja osobe kojoj je stalo - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da je ona izgubila volju za njim, znamo i svi mi koji je razlog, zvala je Stefana iz Urgentnog centra. On vidi sve, ali se pravi kraj očiju da je slep, ja mogu da tvrdim, jer ga poznajem iz Zadruge 2, on vidi i video je da ga Tara više ne voli, ali ga je sramota zbog nacije da prizna sebi da je sa 40 godina ispao kretenčina, on priča ljudima kako on i dalje veruje i kada bude izašao da će pričati sa njom, Taru to neće zanimati, ili će je zanimati samo novac da joj da. On sada pati zbog žene, vidimo i na klipovima kako sklanja glavu, samo je izgovore nalazila apsolutno za sve, i na žurki, namerno je radila neke stvari, pravila se da ga voli, kao ljubomoriše zbog Paule, da bi imala razlog da se svađa sa njim, njoj je više to ispunjavalo, ja sam mu rekla jednom to kada su krenuli u Magazin in - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga