AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca",a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića: "Da li je moguće da se držiš za Tarine reči, a ona se drži Vukovih saveta da se spase i spasila se hahaha?"

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je, ja sam lojalan i držim se! - rekao je Ša.
On se drži priče kako zna pravi razlog zašto je Tara otišla odavde! Njemu bi trebnalo da bude jasnoi da je sve zbog Stefana, a on tvrdi kako ona iam neki drugi razlo, ali nakon svega ja bih na njegovom mestu i da Stefan ne postoiji ja bih nju ostavila sekund nakon izlaska, jer je ona svojom borbom i za sve što je postigla ona je njega ostavila da misli da nije dobar da bude srećan - rekla je Sandra.
Ako vi kažete da je zbog Stefana otišla, onda Vuk nema veze sa tim i ona je možda htela da se postavi kao prijatelj i ona je sa svakim u takvim prisnijim odnosima, a na kraju joj je zabranjeno da spominje Vuka i njegovu majku, pa kakvi su to prijatelji? - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, ja sam takav ja napolju imam prave prijatelje, i svi znaju da je to par ljudi kojima verujem 100%, ja sam takava da ako dam reč, ja se za istu i držim i verujem u šta ja hoću! Ni ženi nisam dao reč i kada smo pričali, komentarisali smo da ako se nešto desi, mi ćemo da razgovaramo kada izađem - rekao je Ša.
Ako voliš Taru a na Ivanu, zašto te više boli Tomović a ne Stefan? - glasilo je pitanje.
Nije tako, meni ne smeta Tomović ali sam sa njim bukvalno imao tuče, a Stefana ne poznajem! - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga