AKTUELNO

Prešao preko toga, ali mu je žao što se na takav način završilo.

Pravo iznenađenje za zadrugare je stiglo, kada je Veliki šef obavestio da počinje radio "Amnezija", pa je Bora Santana pohitao ka studiju i najavio još jedno uzbudljivo popodne. Njemu je društvo pravila Sandra Rešić, a njih dvoje su na početku čestitali praznik svim prijateljima i slušaocima muslimanske veroispovesti, pa nastavili uz pesmu da pripremaju temu koju će danas obraditi sa ukućanima. Radilo se o šampionima zadruge, pa je i Sandra imala komentar.

Može da bude Aleks šampion koliko je puta izjavila ljubav ovde, ponda Maja, koja je plakala i smejala se u isto vreme koliko puta... - rekla je Sandra.
Janjuš je nabrojao isto nekoliko muškaraca kao šampione, pa ćemo i njega ugostiti ovde. Pozvaćemo Mišela i Minu da dođu prvo, kao i Kenan, Rialda i Mina kako bi čestitali praznik - rekao je Bora.

Kenan, Ermina i Rialda su ubrzo stigli u studio, pa čestitali svima Bajram, uz želje i pozdrave za njihove najmilije, a onda je i Mišel Gvozdenović ušao, pa odgovorio na temu šampiona zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nešto pokušao, neka strast me odradila, svidela mi se devojka, pokušao sam, ali ispostavilo se da nije bilo dobro. Nije išlo, smatram da smo mogli na neki mirniji način da se razdvojimo. I da sam ozvaničio vezu, isto bi se desilo - govorio je Mišel.
Da li si mogao da spustiš loptu, i da ne nastupiš tako naglo? - pitala je Sandra.
Mislim da sam korektno postupio, nisam joj ništa loše rekao - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je pročitala i pitanje koje je Miljana postavila, a dok je odgovarao Mišel, Mina nije htela dsa prisustvuje, ali je u pozadini komentarisala.

Ništa ne radim na silu, sve je to bilo iskreno i od srca. Hteo sam samo lepo da sednemo i popričamo. Nismo ušli u burniju vezu, mogli smo da ostanemo, kako kaže pesma - bili smo drugovi, pa ljubav probali - nastavio je Mišel.
Da li misliš da Kristijan zahvalan za Minu i Cara? Da li sebe smatraš šampionom? - pitao je Bora.
Ništa nije slučajno, stavljena je na iskušenje, pokazala je da gaji iste emocije prema Caru. Bolje da se desilo na samom početku. Ne bih rekao za sebe da sam šampion, ali sam ponosan na nagradama iz Zadrugovizije - rekao je Mišela.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga