AKTUELNO

Da li je to ljubav?

Sandra Rešić je nastavila da priča o Tari Simov i njenom izlasku, pa predstavljala Nenadu Aleksiću Ša to kao razlog da se zapita da li ga ona zaista voli.

Znaš šta neće imati smisla, 50000 eura u minusu. Kako je moguće, da me je neko pustio, neko ko me voli i bori se za mene, pustio dva meseca, da potpuno sama se borim na mestu koje nije jedan, dva dana, nego najgledaniji šou ikada. Gde sam podložan zadrugarima, gledaocima, sačekaće kadar... Ja bih stavila prst na čelo i zapitala se da li me stvarno voliš? Ti si olakšala sebi život i otišla si, i ostavila si me da šta? - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponašala se bahato prema svima, slomila celu kuću, prepila kafe, prespavala, sve je uradila, i onda si otišla i digla ruke. I za tebe i za sve nas je boli ku*ac. Ja bih joj rekla ovako: Neću ja tvoje pare dušo, sledećih pet godina si moja, neću pare, nego hoću tebe besplatno u rijalitiju, jer si se popi*ala na sve, imaš dušu da ostaviš ovde. Ostavila te je da se boriš sam, i koji zaključak možeš da izvučeš? A pritom je mnogo dobro znala da si u toku razvoda - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga