AKTUELNO

Dosta pitanja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Draganu Spasojević:"Sada kada je Mišel slobodan, hoćeš li da mu se približiš ponovo videli smo da si bila ljubomorna kada je bio sa Minom?"

Foto: TV Pink Printscreen

Već jesam, i on nije ravnodušan i gađame i Neca se smeška ima tu nešto! - rekla je Dragana.
Kada je Mišel bio sa Minom, Dragana je rekla kako je tada među njima postalo nešto i da je imala pravoi da daje onakve zamerke i komentare. U slučaju, da se takva stavr ne nastavi da li misliš da ćeš biti najveći folirant kako bi se ubacila u njihovu priču? - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to ne zanima, ja sam od prvog dana folirant ovde i Mina je upala u moju priču! Ja volim Mišela - rekla je Dragana.
Kažeš Mini kako nije u redu da Mišel nije ozvaničio vezu,a šta je sa tvojom jer smo videli da si molila Čorbu?- pitanje za Teodoru.
Jeste, ali on je ozvaničio i da je prešao neku granicu ja bih završila sa njim. Mina i Mišel su se ljubili i splavali zajedno, a mi to nismo radili samo smeo šetali ali sma ja insistirala - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora i Čorba su to radili, nismo samo mi a ona mu je dala uslov da ozvaniče ili da se sklone. Mina je htela da uđemo u vezu, ali me nije uslovila kao ona Čorbu! - rekao je Mišel.
Sinoć si držala predavanje kako Mišel nije izašao iz paba kada ga je Kristijan vređao, da li si ti kompetentna kada vidimo tebe sa Borom? - pitanje za Milicu.
Ja nisma kompetentna, ali to je prijateljski odnos gde ne postoije te emocije, ako partbneri jer oni nisu bili u vezi i prijatelji su a ja smatram da prijatelji jedni drugima ne govore takve stvari! - rekla je Milica.
Ja sam izašao iz paba kada mi je bilo preko glave, ne bih da kanalim Milicu mnogo ružnije epitete je Bora uputio njoj i to ima veću težinu, baš zato jer su oni u vezi! - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga