AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića:"Si lagan zbog Stefana, hahahhah?"

Foto: TV Pink Printscreen

Lagan sam i biću lagan! - rekao je Ša.
Ne mislim da je lagan jer se cdanima vidi koliko je loše i koliko mu je teško on ne želi ad prihvati neke stvari i ne želi da prizna sebi ako i na početki kada je imao emiciju nije hteo da prizna, ali sve će videti kada izađe napolje i ima on u glavi da se među njima neštoi dešava, nije mu lako! Tara je njega dosta lagala, ali on veruje u to - rekla je Mina.
Kažeš da Miljana razbolela svije zbog ponašanja, šta misliš kako je tvojima kada gledaju kako te ljubavnica šamara i na kraju ostavi? - glasilo je pitanje za Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana jeste svoje razbolela a ja moje ne strsiram, ja sam navikao na šamare! Oni su lagani - rekao je Ša.
Miljana je sikirala svoju majku, ali ih nije razbolela i nikoga nisam slušala ja sma bila svoja. ja se kajem zbog svega, ja nikada ne boih svoju maju polila i ponižavala je i smatram da ih nisam razbolela. Ša je lagan zbog Stefana jer pati za Ivanom, a sve je radio da ga ostavi i ne znam šta je očekivao! Ja moje najviše volim kao i mog sina, meni je sin rekao da ne plačem i Željko im je rekao da me maze kako ne bih plakala, a ja ne želim da se poredim sa uličarkom Tarom a karma je k*čka i Ivana ti nikada neće oprostiti! - rekla je Miljana.
Ovde je zadrugarka rekla kako je Tara tukla svoju majku! Mina je u svađi pre sa Tarom rekla kako je prijateljica kuće rekla, i ja sam dodao da neko ko radi to nije normalan! A Ša je nenormalan i bolestan čovek koji napada Miljanu za stvar koju je radila njegova devojka, ali nje se plaši i puši joj k*rac! - rekao je Mića.
Ti si mali Mića, ovde si četiri sezone došao je Kristijan pa si sada mali Mića! - vikao je Ša.
Prošle sezone je bila ovde i Zorica Marković koja je kućna prijateljica Tarine majke, ta Zorica je slala pakete Tari a kada ej ona ušla i videla kako se Tara ophodi onda je Zorica iznela detalje o njenoj majci i kako je tukla majku! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga