AKTUELNO

Tenzija polako raste!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Jovanu Ljubisavljević:"Kako se ti to boriš za mir u svetu a dete bi tukla od četiri godine da bude modro plavo?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam, volela bih da vidim klip pa da kažem jer ja nisam pričala o deci niti sam videla neko dete. Bilo je jedino kada je Maja skakala na Janjuša i rekla kako je to ponašanje propust roditelja, jer neko sa 25 godina da se grebe i štipa. Majino ponašanje nije normalno, mera nije batina ali ako nemaš druge metode moraš - rekla je Jovana.
Ako je za mene rekla ja ću reći šta imam, ali sada neću i ovo je jako bezobrazmno jer ja nju nikada nisam komentarisala! Meni si rekla kako si trebala da ostaviš dečka, a ovamo druge stvari radiš i to ću da kažem, sediš smao ovde i mumlaš sebi u bradu a sada mene komentarišeš a ja te nikada nisam dirala! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada dođeš ovde ne možeš da govoriš takve stvari i da si majka pa da tako kažeš, imala bi veliki problem za izgovorene reči! Ovde za ovakve reči nema opravdanja - rekla je Rialda.
Neka kaže šta treba da kaže, i ne treba da ponavlja to i za mene je to suludo - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli sada kako je deci koja su pretrpela nasilje, ili trepe kako je njima kada tako nešto čuju? Ima puno dece koja su tučena i utučena i zato pazi malo šta pričaš - rekla je Ermina.
Jovana nema decu i ne zna kako je, ali majka koja to radi je monstrum ali ja ne smatram ovo kao ozbiljno! Ja kada sam udarila dete malo papučom, ja sam počela da povraćam od tuge ali ja nikada ne mogu da stavim u poziciju da poželim da moje dete bude modro! Ja sam protiv nasilja nad detetom - rekla je Nadica.
Ja sma te pitala i nisma znala da je Jovana bila mis, i da bilo ko to kaže neće da mu se zameri kao i tebi. Tebe su učili kako javno da se ponašaš i trebala bi da imaš svest daleko više od svih nas ovde, i trebala si da kažeš da se izvinjavaš i da nisi tako mislila i da si se loše izrazila. Ti si mi rekla da osoba koje te je ovde uvela, imala je samo zahtev da se ponašaš kako treba a ti si imala gasnu komoru i ostavila si dečka ovde, a tebi sve svaka reč meri! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga