AKTUELNO

Ne da na sebe!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Kristijana Golubovića.

Da li to što vaćariš MIljanu, da bi skrenuo priču sa Kristine?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja ništa skretao. Miljana i ja imamo takav odnos, ja nju iritiram, i ona uvek zaboravi kada je neko dobar prema njoj, a ona se tako ponaša.. Ona uzima sve što želi, a nikome da se ne oduži. Nikada nije došla da me pita kako sam, a ja sam nju stalno pitao i za nju i za majku i za dete.. Ona je takva, sa njom čovek ne može da priča normalno - rekao je Kristijan.
Ovo su notorne laži, ja moram da kažem da se sve videlo. Ja sam njega uvek pitala i spremala mu da jede i da pije u apartmanu. Uvek sam mu se zahvaljivala za sve. On je meni rekao da se sprda sa mnom, a on se sprda sa nekim drugima. Meni je jako neprijatno bilo kada me je pipako po zadnjici, ljubio u usta. Ja mogu da idem na poligraf, ja tebi nikada nisam ništa tražila ništa od onoga što je on pričao. On priča kako sam ja zla, a on je isti takav - pričala je Miljana.
Reci mi ovde da li si mi tražila da te je*em. Prao sam tvoja go*va, i nije mi žao, jer sam ja čovel. - govorio je Golubović.
Ne laži više, molim te. To nije lepo. Nikada ti to nisam tražila, a napravili ste feštu kada sam ja imala problem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga