AKTUELNO

Drama!

Na kraju svog izlaganja na porodičnom sastanku, Lepi Mića se obrušio na Aleksandru Nikolić.

Ja ne bih dalje o vašim odnosima, to treba vi da rešite. Samo da vam kažem da ponašanje svih vas nije dobro. Ništa vam nije sveto, sve smo uništili, sve smo upropastili. Aleksandra, ti si neko koga sam pokušavoa da izvedem na pravi put. Tebi nikad nije došlo iz d*peta u glavu da neke stvari da skapiraš. Video sam sinoć da te duboko boli k*rac za to što ja kažem. Ti samo želiš da budeš bitna, ali bitna si samo kao neko ko moli za k*rac... Sada ti je odjednom Car najbitniji na svetu. On ima pravo da se pop*ša po tebi, a ti ne smeš da dozvoliš. Pet puta dozvoljavaš da te čovek pravi budaletinom. Ti nisi normalna, sinoć si glumila budaletinu! - poručio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je sramota zbog toga, ja se stidim toga - govorila je Aleks.
Nije Car svetac, izaziva te, ali ti si budala. Jednom, dva puta... Pet puta te je pop*šao! - rekao je Mića.
Ona sinoć priča da joj je on dečko, Car priča da joj nije. Šta je sa dostojanstvom, ko će da te poštuje kada izađeš odavde? - ustala je Rialda.
Ja sam njega sinoć namerno provocirala, istina. Ja sam to želela. Plakala sam jutros što sam ušla u neki odnos sa njim, što sam mu poverovala - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je do tebe. On je kvaran, pa je kvaran! Šta očekuješ, sažaljenje? - rekao je Mića.
Ti si mu dozvolila to. Zbog k*rca si prešla preko zakletve! - poručio je Neca.
Ja sam besna i povređena, da li to neko kapira. Kako bi se neka druga žena ponašala da je na mom mestu? - pitala je Aleks.
Ja bih se obratila svim zadrugarima, može da mi se obrati Mića, Milica, Đedović... Ostali, ja vas ne mešam u svoje odnose, ne obraćajte mi se - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti danas rekla na bazenu, mene ne mešaj u vaš odnos. A ti za pet života ne možeš da budeš kao ja - poručila je Sanja.
Nemoj da nam pretiš ti, mi smo u rijalitiju, komentarisaću šta hoću! - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledajte sebe više, a mene manje. ima mnogo ljudi ovde, zamolila bih da se ne mešate i ne komentarišete. Ne znam zašto neke ljude uzdižete, a neke ponižavate. Meni se sve zamera. Ja nikog ne komentarišem, ko je šta obuo, rekao, kakvu frizuru ima. Šta ja kome radim ovde? Ne mislim da ste bitniji i bolji od mene, nemojte da me ponižavate, komentarišete, olajavate i ponižavate, da ne bih počela i ja vas - istakla je Aleks.
Položila si prijemni za FDU, kad porasteš bićeš Maja Marinković - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.