AKTUELNO

Provalila šablon.

Nakon pauze, zadrugari su se vratili za crni sto, pa nastavili debatu na temu manipulacije, a sledeći na redu da komentariše, imala je Nadica Zeljković.

Muškarci više manipulišu nama, nego mi njima, jer nas više drže u šaci. Evo reći ću za Minu, ja je ne smatram nekom manipulatorkom, jer iz toga nema ništa, osim štete. Sanja isto manipulisala Matorom. Ona nije manipulatorka, više mi je zavodnica, ali neuspešna. Bora isto sa Milicom, iz nekih razloga da to bude mir. Recimo Kristijan jeste, manipuliše sa ženama, dođe preblizu, pa ode. Meni za sad, ima dobru granicu, znaš da ima ono vredno kod kuće. Ovi bračni i predbračni manipulatori, oni su zeznuti, svi rade na isti način. Janjuš, ti si bio sa Majom na početku takav, svi imate to isto, pozdravljam ženu, volim samo nju. Maja preko intime sad manipuliše s tobom, ti ne možeš da joj odoliš. Ti, čim si je osvojio, sad ne manipulišeš - pričala je Nadica.
Tako je, ja se slažem, on čim je par dana u redu, onda napravi haos - rekla je Maja.
Sve si ti u pravu, ja sam rekao to sto puta, da jesam. Sigurno ćemo se uzeti - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je isto na početku manipulisao sa Tarom:"Ja neću da se razvedem, možemo da budemo u odnosu". Obećavao si sve i svašta, ali tajno, pozdravljao Ivanu, imate iste sindrome. Ono što si tražio, to si i dobio, sad je ona tebe izmanipulisala - rekla je Nadica.
Bili ste blagi ovog puta - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula i Fran, njihovu vezu sam nazvala klošarskim odnosom, manipulišu glupostima. Dve nedelje pred kraj ćeš da ga otkačiš. Najveći manipultaor je onaj koji krije i ne pokazuje ništa. Što duže se manipuliše, to je on vispreniji, pogotovo u braku, kao ne vidi to dobro, ono što si čula nisi, tako da muškarac sa ženom i decom, manipuliše duže, jer ona donekle i svesno to prihvata. Najveći manipulatori su Ša i Jovana, jer pokušavaju da svojim upadanjem u reč, promene moje mišljenje - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga