AKTUELNO

Jedva dočekao da je isproziva.

Debatu na temu manipulacije prekinuo je Marko Janjušević Janjuš, koji je hteo da kaže pred svima, ali i da isprovocira Maju Marinković da je manipulator.

Ljudi misle da sam ja prešao preko nekih stvari, ali nisam. To što radim s tobom, je isključivo što sam ostavio nedovršeno nešto. Ti nikoga ne voliš, ali ja sam ti objasnio, da mogu da se zaj*bavam ovde. Ti misliš da si izmanipulisala, ali ja znam što sve to trpim s tobom. Ti se praviš ovde fina i sjajna, ja sam to što vide ljudi. Ja čekam trenutak sve da kažem. Ti znaš da ću da popustim, i zato me juriš. Ovo je jedina osoba s kojom ne možeš da raskineš - pričao je Janjuš.
Ti sve radiš za kadar, ja radim jer sam takva. Ti moraš da se pereš zbog zaj*bancije sa mnom. Kada gledate ovu kameru, zar ne osećate da vas neko treće oko gleda? - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Više nemam osećaja, ti si se u*rala meni u život, jedina. Ona je najveći manipulator, ali kad legnem da spavam lepo mi bude - nastavio je Janjuš.
Pa naravno, zato što sam ja takva žena, ja se borim za svoju ljubav. Ti si najveći manipulator, jer si bio sa ženom u braku, pa si je prevario javno - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga