AKTUELNO

Pratila ga je u stopu!

Lepi Mića takođe je komentarisao diskvalifikovanu Taru Simov i njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša, kao i emocije, koje su sada pod znakom pitanja:

Možda je Nenad plan B, jer je imala šest dana da vidi da li je Stefan hoće ili ne. Pitanje je zašto je ona napustila ovo, da li mu slala znake da ga voli, šta? Ona je izgubila honorar i 50.000! Ljudi ne shvataju osnovne stvari! Mogla je Tara znati da li Stefan van ima vezu. Ona je ušla u priču koju nije mogla da podnese ili više ne poseduje emociju koju je imala prema Nenadu - komentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti, ljubavi, što si tu, ja sam tu, hvala ti, volim te najviše na svetu! Neka misle da sam lud i glup! - poručivao je Ša Tari.
On je spreman da plati kaznu, on nije sporan, on je voli, očito se zaljubio u pogrešnu osobu po tebe. Ako je to ljubav, ona je trebala ostati ovde! Emocija se ugasila - nastavljao je Mića.
To su seljačke fore, to nametanje. Pričate sve da ispadne da je ona najgora! Ako sam u vezi sa osobom koju volim, ona je meni sve dokazala danas! - branio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Ša žao, vidi se da ne zna šta će sa sobom. Tara njega nije volela sigurno, ode i zove bivšeg verenika. Tara je izašla odavde. Ša beži od istine - počela je Miljana, a Ša je pobegao iz Bele kuće.
Miljana mi govori da sam odlepio - govorio je Ša.
Svi moji fanovi da uporede Ša-labajzera i Čolaka! Tara kad je videla sa kim ima posla... Ša-labajzeru! Za tobom ću ići 24h, kada je Tara dobila šalabajzera, onda se ohladila. Nemaš mozga ni gram, ostaviš onakvu ženu zbog takve devojke. Uličarke i ku*vetine najbolje prođu, evo, vidimo kako je Ivana prošla, neko joj je vređao inteligenciju - nastavljala je Miljana.
Ivana ima zaštitnika Tomovića! - dobacio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga