AKTUELNO

Drama!

Nakon haosa koji je nastao zbog Jovane Ljubisavljević u emisiji "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima ko je druga osoba koja je po mišljenju publike spremna na sve zarad ličnog interesa. Drugo mesto osvojila je Ana Bulatović. Zadrugari su se nasmejali, a onda je ustala misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo nije smešno, ne znam zašto je ona odabrana, ja se sa devojkom ne družim i ne komentarišem - istakla je misica.
Svaki muškarac sa kojim je Miljana bila u priči, ona se umešala. Zola, Danijel, Mišel. Možda se sve to slučajno dešava, ali ja sam joj već par puta rekla, mislim da je zbog toga - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je zbog Čoka Moka - dobacila je Miljana.
Ana je izabrana zbog Jovane. Počela je da se petlja u sve. Kad neko neće da ostane, on ćuti. Ona napada osobe koje su najbitnije ovde. Štagod da se radi, pljuje Jovanu. Mislim da je to neka korist - govorio je Janjuš.
I ti si je pljuvao iza leđa - dodala je Ana.
Ne bavim se Jovanom, ali ti se baviš. Moje mišljenje je da nije nakoristoljubljivija. Od nas ovde svih, i ja sam pravio budalu od sebe, Miljana isto, radi opstanka. Miljanu su ovde naveli. Miljana je 4 godine ovde, 4 godine je ista. Ali nije najkoristoljubljivija. Karić, Kristijan, ja, možemo da ne radimo ništa, samo da se zezamo, opstaćemo u rijalitiju. Ne mora ništa da se radi nešto... - istakao je janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam očekivao Anu. Baš. Verovatno zbog ovoga što se nakačila za Jovanu, jer je ona aktuelna tema. Jednostavno, ne mislim da ona nešto radi iz koristi - rekao je Kenan.
Ovo je stoti put da mi nešto ne pogađamo. Poštujem svaku odluku gledalaca, to je za mene svetinja. Ali ne shvatam zadrugare koji u subotu kažu jedno, danas je ponedeljak, promene mišljenje. Da nije Jovane, ne bi bilo Ane. Nju najviše komentariše! Zato je na drugom mestu. U kecu je pobedila Kija, to je bio referendum, a u dvojci je pobedila ona koja je bila najgora u kecu. Bilo je mnogo onih koji su je podržavali. Jovana je ovde na meti kritike zato što radi neke stvari, iritira stavovima, kretanjem, načinom komunikacije. Misica je prva pa je prva. Ana je neko ko svojim načinom komunikacije, mešanjem u sve moguće živo skreće pažnju. Meša se u haljine, obroke, ima pravo to da radi... - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Setimo se i priče za Čoko Moka, kako mu je ušla u kući, pitala pred ženom da li voli nju ili ženu. Zašto gledaoci ne bi tako zaključili. To može da se zaključi da je spremna na sve zarad koristi lične. Svako ima svoje viđenje - istakao je Đedović.
To nije tako, ja nisam išla da ga otmem. Da sam bila spremna na sve, bolje bih prošla. Nisam bila spremna na sve. Odakle ti znaš na šta sam ja spremna? Ne možeš da kažeš da sam bila spremna na sve da ga otmem. Neću da pričam o tome, niti da se pravdam. Nije pitanje šta je cilj. Meni je ovo smešno. Meni niko nikad u životu nije rekao da sam ja spremna na sve. Nikad nisam išla nekoga da odvojim. Ja sam se napatila u tom odnosu. Ja sam ovakva od početka. Ja ovako reagujem na laži, da li neko misli da ću da ostanem preko Jovane misice... Meni je ovo smešno, smejaću se i dalje. Da li su gledaoci sa mnom živeli? Jovana je manipulator - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Narod je u pravu za mene, a za tebe ne? Prihvati nekad! -odbrusila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.