AKTUELNO

Drama!

Kako je Jovana Ljubisavljević, na osnovu mišljenja publike, zauzela prvo mesto u izboru za zadrugara koji je spreman da gazi preko svega zarad rijalitija, njeni cimeri su isto komentarisali:

Ona ne želi Stefanu ni sada da prizna njene poglede ka Anđelu. Baš iz svih tih razloga su je gledaoci izabrali za prvo mesto, kada je ova titula u pitanju. Ona je i svog bivšeg dečka pogazila zarad svoje koristi. I sada Stefan krene u toalet, ona krene za njim. Znači da je ona bila inicijator svegao. Ostavila je Luku zarad priče u rijalitiju, znala je kako je svojim ponašanjem Ivu doveo do pobede. Sačekala je Stefana Karića, jer je znala u kom će pravcu ići njihova veza. Sad se odjednom ona bori za ljubav, a Luku je ostavila bez ikakvog razloga - govorila je Miljana.
Ja uvek branim ono što je moje - dobacivala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako, šta god, i da je narod video da radi nešto iz koristi, mislim da postoje ljudi i gore stvari rade zarad rijalitija. Ovo je sad preterivanje. Videli smo i ko je sve ovde naveden. Nabijem na ku*ac svakog ko je glasao za nju! - besneo je Stefan.
Ne kažem da je ona klasična sponzoriša, ja to ne mogu da kažem. Interesuje me ovo koristoljublje, ja mislim da jeste, iskreno. Ja nisam želela da je navedem, jer su uvek govorili da imam nešto protiv vaše veze. Htela si da se otkačiš od Vladimira, ali da ne možeš od njegove hrane. Tako je i Minu nazivala ružnim imenima, pa sad koristi njene stvari. Dete, ti si sebe pokupala bezveze, umesto da si bila samostalna ovde, kao riba u vodi - komentarisala je Nadica.
Pa, da, trtim se - ironična je bila misica.
Jeste, žao mi je samo što je Anđelo bio dzentlmen, pa nije rekao sve - nastavljala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga