AKTUELNO

Sve je spremno za burnu noć!

Upravo je u Belu kuću ušao Milan Milošević, koji je otpočeo emisiju "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje", a prva tema za stolom je bila današnja raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, kako je Kristijan danas podelio budžete? - glasilo je pitanje.
On je lepim rečima maskirao svoje budžete, a to ne misli i sve je zamaskirao pa čak je i ljubio neke. Za sve je bilo tako, pa i za pabovce! Danas je to bilo sve prelepo, ali je i pre bio fin i uspevao je da bude jasan, ali je danas utihnuo i nije mi bio jasan. Ja ne mislim da on ima lepo mišljenje o Filipu, a sada mu je dao veliki budžet kao i većina njemu, podela je bila jako zanimljiva ali sem mene i Mišela niko ništa nije rekao, ni podigao ruku da bismo videli kome je prijalo ili nije. Ja ne znam zašto se ljudi njega palše, jer ja nikada nisam imala strah od Kristijana, a svi se plaše i ne žele da kažu kada je nešto pogrešno. Mi smo se danas raspravljali, ali svađali jesmo i ja mogu sada da mu zatražim bilo šta sada! - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, ja sam dobila mali budžet ali je to normalno i ja mislim da on ima jako lošu crtu, sebe uzdiže, a druge ponižava i nema ni o kome lepo mišljenje! Ti se predstavljaš kao alfa mužjak, ali si alfa seljačina! - rekla je Sanja.
Posebno se plašim vas k*rava! Ti si alfa k*rvetina - rekao je Kristijan.
Znate u čemu je poenta, mene pare ne zanimaju, ali me je pogodilo kada sam videla ko je dobio srednji, a ja sam dobila mali a imamo okej odnos! On je top delio budžet i taktički je sve radio, i ja radim slično i ja ga razumem, jer znam da nema lepo mišljenje o ljudima ovde! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga