AKTUELNO

Šou!

U toku je raspodela budžeta, ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, njoj je pao stan i posao, opajdala mi onoga iz Gnjilana i rekla mi ja da mu smrdi iz usta i da je divljak! ja vidim u krevetu neku pufnu u krevetu, nema ni glave i noge kao beba je i slatki ste! On drugačije spava, drugačije jede i tebi lepo smprema a nama ne, a to pokazuje da je smard težak i da bi me prodao za p*čku - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ani Bulatović, čokomokari ona je jedna mala bezobrazna lajava, multislepica i najbolja je kada uzme olovku i nacrta usta do nozdrve! Volim te na neki način, i braniš svoje prijatelje! Mišel vidi ga sada, on je smard i stvoirio je sebi bradu i niko ga ne zanima, može da mi se n*puši k*rca o*rezanog mog - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smao sebe gledam i mene niko ne zanima! Nemate poštovanja prema nikome, i prijatelji se ne nazivaju smradom- rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula i Aleksandra, one su moje prve pabovke mi smo degenerici, pauloa posebno ali ih volim. Ona slika koju imamo na duksu, to je za tetoviranje i iamš neki iks faktor i želim ti svu sreću i da sa ovim malim ostavriš vezu, i jako si dobra, ali si veštičara! - objasnio je Golubović.
Aleksandra zaljubljna u ovoga, onoga voli, neki put si mi prelepa a nekada si mi odvratna sa tim piskavim glasom! Izvini za mali budžet, ali ako ti zafali nešto tu sam i ajko si neurotična - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga