AKTUELNO

Raspodela je u toku!

U toku je raspodela budžeta, ovonedeljnog vođe Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja, šteta da tebi dam sve hiljade, ali kada sa dečkom budeš spojila, oni imaju pet hiljada! Imate za sada šest, nemoj da krajcuješ hiljadu. Maja, ona je s*ks mašina, a nije ni čudo što je zaludela ovog pećinskog čoveka koji je spavao i odrastao u pećini i vodi, i ne zan se ko koga više bije, ali mi je najviše krivo što sam bio osuđen zbog tebe i dao ti podršku! Kada je poečao ono sa Čorbom, ja sam zano da to nema perspektivu jer je on takav, a vi ste u bolesnoj vezi i čudno mi je da nisam dva dana čuo arlaukanje, a Janjuša je ostavio sve zbog tebe, a ja ti ne bih oprostio i nemaš šanse da napraviš sa njim neku karijeru i život! Na truđoj nesreći se ne gradi sreća, to i vas čeka - rekao je Kristijan.
Cvele, mali budžet zato što je klasičan homeseksualac, ali je moje dete vredno! Imao je ono veče kada se izleteo sa Anjom, nije hteo da prizna da ne vodi računa o pabu, ali kada uporedim njega i Mišela koji je stalno bio tamo, oni su više davali i kada su izašli iz paba, nisu zatvorili vrata guzicom i izneli su sve ništa nije bilo licemerno! - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali, Bora i Matora oni uvek imaju pare i izvinite jer ste male pepeljare! Šta da kažam za Matoru, kada sam te upoznao i znaš kada si bila mala ja sam ostavio trag u vremenu i bio sam sa najvećima i najveći! Priče za malu decu ne izlaze iz mojih usta, a ovde nisam došao za reklamu i karijeru. Bora mi nikada nije rekao da ima pare ili da ima da jede, jako je je škrt prema meni i kada sam ga pitao da li ima da jede slagao je, a onda sam ga zateko da ima sve i hteo sam da ga na*uvam i svi te mrze kao takvog jer si i nasilan. Ne možeš da psuješ grobove i embrion u kanti, pa se izvinjavaš to ne može, ali znaš kome i šta možeš da kažeš. To sa Milicom ne znaš šta radiš i ti si ovde mali produkt, ali poštuješ ovu kuću - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga