AKTUELNO

Danas je nastao haos!

U toku je "Mićina igra istine". Nakon žestoke svađe Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, pevač je postavio pitanje Rialdi Karahasanović.

Rialda, zašto misliš da možeš da određuješ ko će gde da spava? - pitao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne određujem, niti mogu da određujem. Ti si danas došao i nap*šio mene, a to niti je moja odluka, niti moj krevet. Miljana kada je došla u sobu Sandri je pokrala svu hranu iza kreveta. Ja sam htela da objasnim šta se dešava. Nije sporno da li će neko negde da spava. Nego sam htela da ti objasnim šta radi. Ti nisi upućen u neke stvari. Non-stop omalovažava, vređa, izaziva... Mene je pre neki dan na kvarno stisla i počela da me grebe. Meni je nje žao, ali šta ona radi na dnevnom nivou... Ja dovodim sebe u situaciju da se raspravljam sa osobom koja nije dobro, ali mi toliko živac izvuče. A ti mene nap*šavaš, vređaš, a ja tebe nikad nisam opsovala. Ja nisam taj krevet pomerila niti se radi o meni - rekla je Rialda.
Ja samo ne želim da ona sa bilo kim ima svađu - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da se dovodim u tu situaciju, niti želim sa tobom da se svađam zbog Miljane. Imamo koliko hoćemo kreveta. Samo sam htela da objasnim šta se dešava od kada je ušla u sobu - istakla je pevačica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.