AKTUELNO

Neočekivano!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Ivana Šopić i Stefan Kandić Kendi imali su priliku da ugoste repera i bivšeg zadrugara Vuka Moba i Matiju Hublina, oca aktuelne zadrugarke Paule Hublin.

Foto: RED TV

Vuk se u jednom segmentu emisije dotakao aktuelne veze Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića.

Koja crna ljubav, ni sa jedne ni sa druge strane nije prava ljubav. Karić je dečko koji je tu da zaradi svoj honorar, pričalo se za Jovanu da je neosvojiva, pokupio ju je za dve nedelje i tu jedino što ga podržavam – priča Vuk kroz smeh.

Foto: RED TV

Reper se dotakao i afere između misice i Anđela Rankovića.

Nije napumpana priča. Ona je i sama priznala u jednom navratu unutra da joj je Anđelo privlačan. Prvi sam je ocrnio. Ja sam prvi rekao za Jovanu da je folirant. Ja volim ljudi koji imaju stav i drže se toga, a ne koji se prebacuju tamo, pa vamo, ja takvim ljudima ne verujem. Niko u životu nije zlatan i svi nosimo neki svoj krst u životu – govori reper.
Ja sam bio u jednom apartmanu, Anđelo je bio u drugom, Jovana u trećem. Jovana je pričala sa drugaricama i drugovima, rekli su joj da je Anđelo interesantan za rijaliti, a ona im je rekla "Važi, važi, vi se ništa ne brinite". To je čuo Anđelo, a on je preneo meni. Jako ružno zvuči, ali ona je ušla unutra da igra rijaliti – otkriva Vuk.

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.