AKTUELNO

Nova ljubav!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Mišela Gvozdenovića i Minu Vrbaški:"Kako se osećate vas dvoje jedno sadrugim?"

Foto: TV Pink Printscreen

Super mi je sa Minom, sve se desilo spontano i planirano! Da mi nije Đedovića ništa se ne bi desilo, još samo da uloži za mene za album! - našalio se Mišel.
Ja sam pričala o tome, imali smo i sinoć razgovor u krevetu i garderoberu! Generalno, sve se desilo spontano i nije imalo neki cilj da bih ja nešto dobila i vidi se koliko mi prija ovaj odnoso, i koliko sam se opustila i drago mi je da ne zanju ko je Mišel, a ja sam imala priliku da ga upoznam i u tom nekom svetlu. Romantičan je, pažljiv i harizmatičan je jako je divan svakako. Mi nemamo nekih problema i jako mi je drago - rekla je Mina.
Ja sam se samo nasmejao kada se Fran nasmejao rekao kako mina svima isto priča! - rekao je Čorba.
Ja ne planiram ništa, lepo nam je i čekam da me upozna jer znamo se površinski kao zadrugari. Ne volim sa svakim da se zezam i šalim, Mina je videla kako ja to znam i puštam vremenu da pokaže sve i neću da je forsiram! Ako bude rasprava mi ćemo to lepo da rešimo, ne želim da se svađam jer je bila povređena a ja da je povredim neću - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga