AKTUELNO

Ljubav ili?

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Aleksandru Nikolić:"Ja bih krenuo od situacije vezano za Filipa, vi ste opet završili u krevetu i ljubili ste se i mazili. Čime te je on omađijao?"

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i ja, rekla sam kako je meni drag i da ima posebno mesto u momk srcu i to je istina, mi smo popili sinoć malo smo razgovarali i poljubili smo se! Mi se svaki dan svađamo, on mene iznervira kao i ja njega, ali znam da me voli kao i ja njega i pređem preko svih reči i psovki, ali ja pređem preko toga. ja sam se klela u majku, ali sam porekla i lepo mi je sa njim, on mi sve prebacuije, ali ja znam da sam pogrešila ali me nervira kada on to spomene! - rekla je Aleksandra.
Janjuš, da li je on bio deo taktike jer si se mešala u vezu njega i Maje? - glasilo je pitanje.
Sve sam radila svesno, on je meni prijao i svideo mi se, ali ne zanm da li sam bila zaljubljena ali mi se sviđao! U srcu je uvek bio Filip, Janjuš je to rekao par puta ali sam ja htela da probam nešto novo, i žao mi je jer sam se mešala u vezu janjuša i maje jer se vole i ja se izvinjavam Maji - rekla je Aleksandra.
Rekao si da je Aleksandra devojka lakaog morala, pa zašto ste završili opet u krevetu? - glasilo je pitanje.
Nema ove teškog morala, ali sada kada je slušam kako priča meni se ide na ve - ce! Ja bih njoj rekao toliko kritika i ne ispravnosti, ali ćutim jer njeno ponašanje neću da komentarišem i to sa Janjušem ne mogu! Da je sve bilo normalno, mi bismo bili zajedno i ne upadaj mi u reč, i ne bih bio onakav raskid, ali ni ja nisam bio normalan i ne bi bilo onoliko ružnih stvari. Ja se ovde suzdržavam, ali ćemo videti koliko i da li mogu neke stvari da progutam - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam bila ljubomorna, nego smo se mi zakačili za stolom i logično je da sa njim ja jedem, picu jer smo u hotelu, a Filip je uzeo picu i rekao njoj da jedu i ja sam mu to zamerila, jer se i pre toga sa njom svađao i nazivao je k*rvom i svakome bih to zamerila! Da me ni izgovori to što je njoj rekao, meni može samo da proba jer ja njega nikada nisam psovala ili vređala, i ako mu izleti kao što kaže da može, završilo bi se batinama i nema šta on mene tako da naziva - rekla je Paula.
Ja ovde nisam igrala greške kao Paula, i nisam imala s*ks u rijalitiju! - rekla je Aleksandra.
Ona se sada pere preko mene, ja nisam k*rva i niko ne može preko nekoga da se opere i neka se upoređuje sa boljima, a ne sa gorima! - vikala je Paula.
Aleksandra i Filip, oni su meni vrla zabavni ona mučena dođe i kaže mi šta da radi, ja želim šargarepu da joj dam. On je sinoć plakao zbog Paule, pa otišao kod Aleksandre i ne znam kada će da prizna emocije prema Paula, ali je Aleks prihvatila njega ne njeno bujno poprsje! Ja sam rekao Aleks da prebaci kosku na njega i da ispadne loš ili dobar, ali njihov odnos je sprdnja oni nisu normalni, ona ima emociju a i on je čudan ali to nije ljubav nego privlačnost, ona gaji nadu on krene pa stane, ali se svađaju kao da su u braku! - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga