AKTUELNO

Svi su se šokirali!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Milana Jankovića Čorbu: "Kako ti komentarišeš odnos Kristine i Kristijana?"

Foto: TV Pink Printscreen

Sam si rekao da sam javio da je štek pao, i jasno je da je pao jer je viđeno, ja ne znam da li su oni bili zajedno tamo, jasno da je štek postojao. Kristijanu sam rekao da sam čuo, jer su se zidovi ljuljali, a onda sam ga video i sve mi je bilo jasno! Ja nemam predstavu da li je bio, ali štek je postojao i ne znam za koju nameru. Što se njih tiče, oni su nekoliko dana zajedno. Ono moje nepoštovanje prema Kristini, nekome je jasno što, a nekome nije. Konstantno su zajedno, ali da se nešto konkretno dešava ne znam i taj poljubac nisam video, ali da su stalno zajedno i da zajedno spavaju to jeste! Ja sam Kristijanu rekao za štek jer samo on ii ja znamo, jer mi samo neke tajne imamo, ali vidim da su jako prisni - rekao je Čorba.
Pao je štek, jer napraviš rupu i uđeš i ja mogu svuda da prođem čak sam bežao iz velikih zatvora! Mi smo montažna zgrada i sramota bi bilo da ja ne nađem izlaz, a ja imam veliki honorar i moram da ga opravdam! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dare, mene ne zanima šta ih povezuje, jer sam ih ja povezala! Ja ne smem ni da sumnjam da on to ne sme da radi, ali on mene ne može da omete! Meni je previše prisno sve to, ali sam ja dežurni krivac i rekla sam i njemu i rekla sam im da paze šta rade, posebno kada legnu zajedno, jer je napolju strašno i kada sednu jedno pored drugog i sve to boli nekoga ko gleda sve to. On je imao mnogo žena, i trebao bi da bude skener, a sinoć su leželi i bili su prisni, ali mora da shvati da napolju to nije bezazleno i kao ona je njemu neki brat, ali mi je glupo da kažem da li je pala hoklica! - rekla je Nadica.
Ako nema snimka, nije se desilo! - branio se Kristijan.
Ja sam pokazao da se ne plašim čika Kikija, ali sinoć posle igre istine otišao sam u pab za picu i svađao se sa Miljanom i posvađao sam se sa Kristinom, i tada sam mu rekao kako mi njegova devojka nije dala picu i onda mi je Čorba to rekao i tada sam rekao da sam izjavio u afektu, ali su jako prisni. Jednom sam bio u pabu, a oni su bili ispod šanka, ali mislim da nisu ništa imali ali ništa nisam video - rekao je Neca.
Daleko od toga da mi je ovo smešno, jer mi sve vidimo. Ja sam došla da se sunčam i oni su tamo spavali, izgleda kako izgleda ja tako spavam sa svojim dečkom, i nije mi uopšte smešno jer ne znam šta se dešava. Ja znam da od teme sa Čorbom, to se smirilo i nije bilo ništa ali ja sam primetila prisnost - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga