AKTUELNO

Au!

Jovana Tomić Matora takođe je komentarisala odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša:

Meni je Tara rekla da ne zna šta joj se desilo i da je malo poremetilo to što se čula sa Stefanom. Sve što je Marko izneo, sve mi je tako rekla od reči do reči. A onda mi je rekla da je čula kako joj se smeje iza leđa, da ima devojku i da će mu je*ati majku kad izađe. Neverovatno je koliko je Ša zaljubljen i traži opravdanje za sve, on je dao sve, ne pada mu na pamet da digne ruke. Ne ide to da zamera šorts, a sada prelazi preko ovoga. Taru je poljuljao taj poziv, ne odlazi se iz rijalitija kad nekog voliš. Da je ta ljubav tako velika, ne bi Tara nikad otišla - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Realno, da joj je stalo do Nenada, mislim da ne bi želela da ode. On veruje u ono u šta želi da veruje. Ne treba da razmišlja da li ga čeka, nego da se usresredi na sebe. Nisam ni znao da se čula sa verenikom, dok se ovde nije iznelo, nisam se previše ni petljao u taj njihov odnos. Sve mi je sumnjivo, da joj je stalo toliko do Nenada, gledala bi da izgura sve ovo. Iskreno, ne znam šta bih mislio o ovoj situaciji - komentarisao je i Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti potpuno iskren. Ša nije srećan, on je sluđen, pričam iz svog iskustva. On bi sad dao sve na svetu da se vrati Ivani. Tek će videti da ova njegova veza sa Tarom nema veze sa životom. Kao da je namerno ovo uradila da ga s*ebe, ona je zadnjih mesec dana digla ruke totalno od njega, nije ga je*ala 2%! On i dalje pominje taj stan i da je tu smesti, umesto da prizna da se sj*bao. Ivana može da radi sad šta hoće, on nema prava ni da pomišlja na to. Da li iko misli da njegovi roditelji vole Taru? Ne, očima ne mogu da je gledaju. Oni priznaju samo Ivanu Aleksić! I sam si rekao da nema tu sreće - izlagao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga