AKTUELNO

Ne može da se smiri!

U toku je glasanje na kom zadrugari biraju osobu koja je spremna na sve zarad ličnog interesa. Trenutno traje haos zbog toga što su mnogi zadrugari isprozivali i napali Miljanu Kulić, a Lepi Mića im je poručio da su licemerni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj pomagao, a ona mi onako vratila. A da vas podsetim, to je osoba zbog koje ja imam dve kopče, njena majka i ona su mi govorile da ću umreti od raka, njena majka mi je pričala da su me se roditelji odrekli i vi onda tražite milost od mene? Pop*šite mi k*rac! Kada se dešavalo ono, noćima sam sedeo sa njom i tešio je, smrad bolesni, pričao sam joj da neće majka da joj umre! Izmišljao sam da je smirim - urlao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, osobe koje su spremne da gaze preko mrtvih, ovde gledamo zadrugare koji se bore za opstanak, cilj, pobedu, honorar. U tom putu grešimo na neki način, svi smo mi na neki način pogazili neke kodekse. Miljana nije ništa manje niti više rekla vama nego meni, niti obrnuto. Ali ima jedan kodeks, ako se neko svađa sa njom, ostali sačekajte. Izgleda kao linč. Ne treba niko Đedoviću da pomaže, skače sto ljudi. Od vas 50, pričate da ona s*re, a svi ste vi Mika Kaka pored šolje... Samo Miljana ima menstruaciju, niko drugi nema od vas. Koristite vašu zlu dušu da biste gurnili sve Miljani. Miljana pravi sr*nja, ali ne samo ona. Ako ima samo Miljana menstruaciju, ako samo Miljana s*re pored šolje... Vi ste prljavuše, vi ste aljkavuše, vi ste loši ljudi. Da li je ovo uradila Miljana Kulić? Ovo je frižider zadrugara "Zadruge 4". Ovo je deponija smeća! Da nema Kristijana Golubovića, ovo bi bila kancerogena rerna! - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ovaj tiganj Miljana Kulić? Jeste, ali u k*rcu! Hoćemo da gledamo sobu i krevete? Miljana je do pre dva meseca koristila apartman, ko je prljao kuću? Pitam vas ko? Nije sporno, MIljana je činila loše stvari, ali dame i gospodo, vi ste sada na način grupnog linča pokazali da lečite komplekse na njoj. Što se lične koristi tiče, prva je Sanja. Imala je tri velike ljubavi ovde. Druga je Paula, koja nije gazila preko mrtvih, ali jeste preko drugih stvari. Neću da idem u sitna crevca i detalje, to je za mene glupost. Treća osoba je Aleks, ona je specijalista za neke stvari koje joj nisu jasne. Car je plakao sinoć, ali ne zbog piva koje mu nije dala Paula... To nisu suze zbog piva... A inače kruži priča, velika većina zadrugara inače smatra da je Paula škrta - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.