AKTUELNO

Slaba je na nju.

U toku je sastanak na kome zadrugari biraju ko je između njih najviše spreman da gazi sve pred sobom zarad ličnih interesa. A sledeća na redu da da svoj glas je bila Nadica Zeljković.

Dodaću Frana, kao i Brendona, a na prvom mestu bih isto stavila Miljanu. Zarad ličnog interesa, spremna je da svoju porodicu zapostavi. Neca je bezazlen, a Brendon ima taktiku, i Fran ima taktiku ovde, a jedva čekam da upoznam njega napolju - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo bi desetoro ljudi da biramo, a ne tri. Prvo bih stavio Aleks, Sanja drugo mesto - rekao je Čorba.
Pi*aš po sebi da bi ostala ovde, tako je. U istom si košu sa Aleks, isto radite samo da bi imala priču - rekla je Matora.
Frustrirana si, ja neću da ćutim - rekla je Sanja.
Družeći se sa ljudima koji poznaju Sanju, došao sam do zaključka. Ispostavilo se da je to sve fejk, prvo je bila u pabu, kod Kristijana na tretman i masažu.
Ja znam koliko on mene pljuje - rekla je Sanja.
Doći ćeš jednog dana i reći ćeš izvini - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nepoštovanje njega kao oženjenog čoveka, kasnije smo videli i sa Franom vezu i čudne momente, ponižavanje sebe zbog lične koristi. Devojka za koju se pričalo da je riba, ponizila samu sebe. Posle sa Carem i Anđelom. Aleks sam stavio na prvo mesto, se*s je najmanji problem za tebe. Našla si način kojim ideš ovde kroz rijaliti. Sinoć sam čuo da je bilo jako turbulentno, drago mi je što si došla do svog cilja. Treće mesto Kenan. Kao da nema strasti i emocija, a mislim da je to zbog lične koristi, svi mi biramo način na koji dolazimo do cilja - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga