AKTUELNO

Nije se snašla!

Milan Janković Čorba postavio je sledeće pitanje Rialdi Karahasanović:

Navedi pet najljigavijih žena i one koje bi volela da izbaciš. Sećaš se onih guma od Vladimira Tomovića? Posle si prebacila Kenanu kako može da trenira sa tim istim gumama, jer su od čoveka kog su pljunula, objasni mi to - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Žene koje bih odmah izbacila... Teodora prva, Anja druga i Aleks treća. Teodora zbog mog odnosa sa njom, Aleks, zato što je pobrkala lončiće ovde, pogaziš zakletvu koja ti je najsvetija i Anja zbog svađa sa Cveletom, poslednja svađa je bila katastrofalna. Pet ljigavih žena sad... Jovana, Dragana dva, Nadica tri, Teodora i Aleksandra. Jovana zato što ne volim ljude koji udaraju nisko, vrlo kratko. Mada mi je i Dragana ljigava, jer je branila Jovanu, a znamo kakvo mišljenje ima o njoj - počela je Rialda.
Ona me je samo branila kad je u pitanju ta smrdljiva haljina - dobacila je Jovana.
Teodora zato što je pristupila meni na perfidan način. Ja sam je pitala neke stvari, ali je odlučila da ispriča Vladimiru, Mići i detaljno Đedoviću. Znamo kako stvari ovde funkcionišu. Nadica je neko ko podbada najniže moguće, sad mi je čak i simpatično. Ja sam neko ko može da uđe u verbalni sukob sa bilo kim, ali ja ne mogu sa ženom od 60 godina da se svađam na svakakav način. I Miljana da, ona je pokazala paletu boja ljigavosti, žena koja je u stanju da te udari u najgore moguće traume - nastavila je da objašnjava Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad drugi deo pitanja... Zašto si napala mene za te gume? - prešao je Čorba na drugi deo.
Prvo, ja tvrdim da Kenan ne bi trebalo da koristi te gume. Iskreno da ti kažem, mene nije zanimalo šta on radi, ako misli da tako treba. Gde je tvoj stav kada si ti sedeo sa tim Tomovićem, a on te je vređao? - branila se Rialda.
Ovo njeno je bilo poniženje, o tome se radi - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga