AKTUELNO

Ona im je na prvom mestu!

U toku su nominacije, naredna koja je birala između Sandre Rešić i Frana Pujasa je Rialda Karahsanović:

Ja sa Franom imam sjajan odnos u zadnje vreme. Nemam šta da mu zamerim. Nisi sebičan i uvek si bio tu sa za mene. Sandra je meni najbolja drugarica, od prvog dana si bila uz mene. Hvala ti što si bila sa mnom u svim klanovima, gornjem, donjem, ketering. Tvoje mišljenje mi je jako bitno. Može svako ovde da misli šta hoće, ali meni je najvažnije kakav odnos ti i ja imamo. Možda ja pričam gluposti, ali ti si odan i lojalan prijatelj, žena za sva vremena, ti svima praštaš, i hvala ti što si uvek tu za mene, nisam jednostavna, ostavljam Sandru naravno - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra ti si na neki način moja sestra ovde, i veoma si mi draga. Družićemo se i van rijalitija. Sjajna si mi, pogotovo u tom našem čoporu. Mnogo te volim. Fran i ja provodimo najviše vremena, on i ja se razumemo i kada ćutimo i kada pričamo. Vratio si se Pauli na svoje pravo mesto, ali moram da te pošaljem tamo - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nema veze sa vezom, ovo potrči su najgluplji izbor. Sandra i ja smo se posvađali na Pretresu u to je bilo jako žestoko. Imamo odličan odnos i jako mi je žao što smo se posvađali i izvinjavam se i njoj i njenoj majci. Ona je sjajna i najvrednija devojka je ovde, i podseća me na Teodoru Džehverović. Imaš sjajne komentare za ljude. Fran je sjajan momak, korektan si momak, i bori se za svoju pravu ljubav, ali ja moram da te nominujem - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga