AKTUELNO

Nije mogla da se načudi!

U toku su nominacije, a Marko Janjušević Janjuš naredni je birao između Sandre Rešić i Frana Pujasa:

Što se Frana tiče, nikada mi ništa ružno nije rekao, mene ne interesuje šta ovde radi, ima samo 20 godina. Što se Sandre tiče, ništa ružno nismo jedno drugom rekli, možda samo neka kratka rasprava. Ranije smo se i družili. Poslaću Frana u izolaciju, jer Sandru ipak gotivim, da je neko drugi, možda i ne bih Frana poslao - odlučio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Frana. Iskreno, mislim da je jako inteligentan, imamo korektan odnos. Odlično on zna šta da radi, nikad se nije mešao u moj boravak ovde. On i Paula su mi slatki, nemam šta da mu zamerim. Što se Sandre tiče, mi se poznajemo par godina, mislim da je dobar čovek, pokazala se odlično, njene greške ovde su minimalne. Ostaviću Sandru - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran i ja imamo korektan odnos, popravio se, on je za mene dete, takve manipulatore sam ja davno prošla. Očekivala sam da će se Paula i on pomiriti, oboje su foliranti, ali mi samo nije jasno kako je mogao da joj pređe preko Čorbe i Vladimira, posebno preko se*sa sa oženjenim Tomom, ne znam kako ima želudac da pređe preko svega. Mina njega nikad nije interesovala, kao ni on nju. Što se Sandre Rešić tiče, nemamo nikakvu komunikaciju, mislim da nije ostavila nikakav pečat ovde, ostaće upamćena po tome da žena njenih godina bude nečija služavka, Rialdina. Od Sandre me to iznenađuje. Gledala sam za Uskrs situaciju i nisam mogla da verujem. Sandra je potrčko. Nije mi jasno da žena tih godina dozvoljava da neko upravlja njenim mozgom. Čuje od Đedovića šta priča, pa ustane i kroz dramaturgiju to ponovi. Frana ostavljam. Sandra je jedva dočekala da se krlja sa Matorom na sceni, pa je onda čula kako narod reaguje na to, ogradila se. Šaljem nju, zlu vešticu - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga