AKTUELNO

Drama bez prestanka!

Voditelj Darko Tanasijević dao je reč i Sanji Stanković u emisiji "Gledanje snimaka", koja je želela da priča o Jovani Ljubisavljević, koja je trenutno na udara zadrugara zbog

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da krenem od početka. Kada sam ušla ovde, nas dve smo postale dobre rijaliti drugarice, verovala sam joj za Vladu da nema ništa sa njene strane. Kada smo Anđelo i ja ušli u vezu, ona je bila moja drugarica, a plakala sa Jovanom. Kada smo Anđelo i ja raskinuli, ona me je tešila i govorila da ne treba da se borim za taj odnos. A sada vidimo da ona isto radi sa Stefanom, da se ponižava, moli... Prvi mi je Vlada skrenuo pažnju na Jovanu, ja nisam verovala u to da mi nije prijateljica - rekla je Sanja.
Ja sam zbog tebe lagala, bila kažnjena, a onda si se smuvala sa njim posle par sati i pop*šala se prema meni, ti meni nisi drugarica bila. Pokazuješ ko si i šta si - upala joj je u reč misica, koja je sve vreme prekapala Sanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si mi drugarica, a svaki put kad je išao u toalet, išla si za njim, išla za njim u garderober, g*zila si mu se! - poručila je Stankovićeva.
Evo, j*bala se sa Tomovićem, j*bala se sa Anđelom, a sve to pričaju poštene devojke! - skočio je Lepi Mića.
Ne možeš da nas vređaš, neka prizna za Anđela kao što je Dragani rekla da joj se sviđa - ubacila se Ana Bulatović.
Evo ja sumnjam da si se ti j*bala sa Tomovićem. Dajte dokaze za misicu, sve je rekla-kazala - odbrusio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Koketirala je sa njim dok mi je bila drugarica - istakla je Sanja.
Dajte dokaze! Dokaze! Evo, meni je Anđelo rekao da si ti najveće smeše na svetu! - poručio je Mića.
Ako ja lažem, Stefan je video isto to! - odbrusila je Stankovićeva.
Eto, Stefan je video i ostavio, a sada si mu ti pomogla. Neka bude sve istina, samo sam volela da ste ovako ranije pričali da se ne nerviram zbog prošle priče - istakla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana se ponaša histerično, ima slomove, kao dete kada ga uhvatiš u laži: "Nisam ja, nisam ja, nisam ja". Uz dozu kulture možeš da budeš i drksta i bezobrazna, ali uz dozu kulture - zaključila je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.