AKTUELNO

Drama!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević najavio je prvi snimak za danas - razgovor Ane Bulatović, Paule Hublin i Ermine Pašović iz pušionice, koje su ogovarale Jovanu Ljubisavljević. Ermina je terala Paulu da pomene svoju haljinu, za koju se sumnja da ju je misica uzela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ispada da sam ja ukrala Pauli haljinu i poklonila Jovani Matijević, ali to ne pije vodu. Ja sam Jovani tada rekla da uzme koju hoće moju haljinu, ona je uzela iz džaka, Paula je napala da je uzela njenu i da je skine - pričala je Jovana.
Meni je Jovana rekla da si joj ti dala u ruke. Ja sam videla da meni ta haljina fali. Ja nisam rekla da je misica ukrala, nego da je bila na Jovani Matijević, a da joj je dala Jovana Ljubisavljević. Meni nije normalno da moje stvari završavaju u tuđim džakovima. Ti si tada rekla da imaš takvu haljinu, a nemaš takvu haljinu - ustala je Paula.
Da i tu mi je. Tj. poslala sam je kući - nastavila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima ovo, nije mi zanimljivo da mi se stvari nađu u tuđim džakovima, naročito ne kod nekoga kome nikad nisam pozajmila stvar - govorila je Paula.
Ja sigurno nisam budala da uzimam nečije bez pitanja, i još da dajem nekom drugom - istakla je misica.
Jovana, zbog čega te cimerke optužuju da kradeš stvari ili da pozajmljuješ, a vraćaš neuredne - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to degutantno i odvratno, jako ružno da to izlazi kao slika. Ja kažem da nisam, pet njih skoči i kaže da jesam. Sada se pominje i Jovana Matijević, koja je ispala u novembru - govorila je misica.
Paula je rekla u ovom klipu da su te maltretirali u školi i da se zato sada ponašaš ovako - nastavio je Darko.
Da, mislim to, kad neko ima potrebu da ponižava druge ljude i da sebe postavlja iznad svih, meni to liči na to. Ko god da se tako ponašao, a da sam ga srela u životu, je prolazio kroz takve stvari. To je moje iskreno mišljenje - odgovorila je Paula.
Ti znaš, a? Ove stvari koje iznosiš su ružne. Išla si sa mnom u osnovnu, srednju? Tvoje mišljenje je pogrešno - odbrusila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam onda zašto neko ima potrebu da ponižava druge, a uzdiže sebe - rekla je Paula.
To vi tako vidite. I ti tvrdiš ove stvari, za ovo možemo da se tužimo. Rešićemo na drugom mestu - odgovorila je misica.
Da me tužiš zato što sam rekla da si se susretala sa vršnjačkim nasiljem i da zato ponižavaš druge? Hoćeš da ja tužim jer si rekla da ne zaslužujem da dišem, da sam ovakva zbog mojih roditelja, da su ko zna kakvi. Udaraš na moje roditelje! Ti si nas ovde sve ponižavala, pričala da su devojke k*rve, devojke sa kojima se družih, gurala nas u gasne komore... Mene moji nisu naučili da ponižavam druge. Sa svima si kao dobra, a pljuješ ih iza leđa - poručila je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.