AKTUELNO

Ovo su svi čekali!

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car su pozvali Mišela Gvozdenovića kako bi popričali sa njim o njegovoj vezi sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš stav, retko si normalan momak, pogotovu oko nje, koja je moj bivši partner ludila, drago mi je da je sa osobom poput njega, da ne radi neka ludila, on je stvarno momak koji vredi, a sada ćemo čuti njega, šta imaš reći posle osam meseci. Bio si povezivan sa Milicom, sa Draganom je mirisalo da ćete i ući u odnos neki, bilo je šetnjica, dočekao si svoj red, pa da čujemo tvoje mišljenje..? - prokomentarisao je Car.
Ko čeka taj i dočeka, čuli ste moj stav od početka, moj plani nije bio da igram neku igru, došao sam sam, planirao sam da izađem sam, ali mi se desila ta neka sitaucija, nisam bio zaljubljen u Minu, da asm krio te neke poglede sa Minom, desilo se to od skorije, to je nekako kliknulo, rekao sam opet, to nije nikakav inat tebe ili nekom bivšem partneru, Mina je lepa i zgodna devojka. Nismo konkretno u vezi, imali smo baš neku, nismo ni kombinacija, to je jako ružno, na nekom smo početku, baš sam juče komentarisao za stolom, njeno društvo je bilo tu, Rialda, Kenan i Nataša, Mina je malo konfuzna po tom pitanju, kao definicija šta je sada, Mina se smorila malo, pokušao sam da joj objasnim, ja i napolju tako funkcionišem, ako se poljubim sa nekim dva, tri puta ne znači da smo u vezi, imala je problema sa bivšima, tu si ti, eto i Fran. Želim da dam kako njoj, tako i sebi vremena, Mina mi se dopada, provodimo zajedno vreme, spavamo zajedno, jako bi ružno bilo da kažem za Minu da mi je kombinacije! Filip je njena prošlost, ja sam možda neka njena budućnost - izjavio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga