AKTUELNO

Au!

Marko Đedović odlučio je da Jovani Ljubisavljević očita lekciju o njenom ponašanju, nakon ljubavnog brodoloma sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi palam*dite o budalaštinama koje ste već pričali, vama se svaka svađa svodi na tok svađe - rekao je Marko.
I opet isto u krug - ubacila se Mina.
Poenta je što on viče da je video, ti kažeš da nije i to što imate suprotne priče, vi kao da niste prošli jedno pored drugog, da li ste vi bili uopšte u toj sitauciji, dve različite priče, a ti imaš u svemu tome, taj neki stav, vrlo slično kao Ša imaš ponašanje, sa takvim ponašanjem uništavate emociju i sve, emocije ne trpi stresove, to da znaš i posle gledaš kako da se spasiš bede, druže - dodao je Đedović.
Ali gledaj, moj aspekt ljubavi, mesto sa kog ja posmatram i ono kako sam ja doživela ljubav je ne odlaženje, bez prodaje. Ja se ponižavaš svesno, jer hoću da ispeglam odnos. Ja kada svađam, ja ne idem, ili stojim i svađam se, ne znam, ne jurim ga po imanju! Ja hoću da se ne svađamo, majke mi, ali isto tako, da mi dođu trojica, ili jedan ovaj što mi znači, to nije nesigurnost, on nije bio isti to veče - dodala je Jovana.
Nisi sigurna u njega i u vaš odnos, odakle poenta, šta te boli? Prosto kada vidiš, ništa od tebe ne zavisi odim sopstvenog opstanka. Ti možeš da dubiš na trepavacima, ako neko hoće nešto da uradi, on će uraditi. Ne dajemo se svi isto, moraš da složiš kockice tako, da samo od tebe zavisi tvoje ponašanje! Ako vi ovo zovete ljubav, onda nikad nisam voleo - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga