AKTUELNO

I ona joj zamera.

Nakon snimka na kojem je nastavljeno da se prikazuju sve svađe i sukobi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, voditelj Darko Tanasijević je posle kometarisanja Nadice Zeljković i Lepog Miće, tražio komentar od Sandre Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja dodavala ništa što se tiče svega, ali ja znam da se Tara hladila posle dve nedelje od ulaska u vezu. Da li je sve što se dešavalo, ja ne znam. Njih dvoje su prošli kao bubrezi u loju. Tara je našla Miljanu kao žrtveno jagnje, pa je preko nje htela da izađe odavde. Ona nije birala ni put ni način kako će da ode odavde. Ovo što je ona radila jutros ovde je za osudu - kometarisala je Sandra.
Nju niko ne brani, ali ja sam znao da je ona prebacila, ali znao sam da ona mene u tim momentima neće mene gađati. Ja sam namerno stao ispred paba jer sam znao da to neće dirati - rekao je Đedović.
Njoj je kulimralo sve što se skupljalo od početka njegove veze. Ja sam morala da pitam Marka da li je ona bila takva i prošle godine. On je meni rekao da jeste. Ona je meni prvi put pomenula Stefana kada je počela da se hladi od vašeg odnosa. Ne znam šta joj je bilo, ali bila je jako nesigurna. Ona je prirodno nestabilna, a taj bezobrazluk je prevelik - pričala je Sandra.
Tari niko nije prišao da je pita kako je - ubacio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li zapravo istina da je ona pokušavala da nađe način da ga ostavi, ili da ti nju osaviš. Da li ti Ša misliš da je ona htela da te ostavi - upitala je Sandra.
Ja sam pomislio da je njena ljubav prestala u jednom momentu kada se posvađamo, ali posle toga mi cvetamo. Ona mene nikada nije ostavila, samo je tražila pauzu - rekao je Ša.
Ti si napravio haos posle toga. Ti si imao bes u sebi zbog žene, braka, svega, koji je njen razlog - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila nezadovoljna prostorom, skupilo joj se sve - rekao je Ša.
Ona je bila jako teška, i da se ovako ponaša - kometarisla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga