AKTUELNO

Šou!

U toku je emisije "Pitanje gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Filipa Cara:"Odakle ti ideja na neko mora da sluša tvoje moralne pridike?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zabrijem tako pa neki ljudi kada su mi dragi, ja im pričlam, a sam sebe ne mogu da sredim. Meni treba najviše tih pridika! Kada je bila situacija da sam čuo za Aleksandru za povraćanje i ono sa Minom kada sam legao u krevet i moje greške nemaju opravdanja, tako da ja za te stvari nemam prava - rekao je Car,.
Jovana, najbroj nam Stefanove vrline u koje si se naprasno zaljubila, pa mu nakon dva meseca tražila bebu? - glasilo je pitanje za Jovanu.
Ja ne znam kada je to zabeleženo i ko to može da citira! Ja se nisam zaljubila u sve vrline, nikada nisma tražila da mi praviu dete i kada smo pričali o tome, ja sma rekla kako on ima godine za to, a i mene je moja mama rano dobila i kada se desi, desiće se - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već iznela stav što se tiče Jovane i njenog bitisanja u rijalitiju! Ona je koristoljubiva i tako se i druži sa ljudima, a ona je videla ko je on i kako se kotira prema devojkama. On je konjina prema ženama zbog ponašanja, a Jovana ti si takav lažov i to znamo svi! - rekla je Nadica.
Ja od vas nikada neću doći do reći, ali vi od mene nećete to nikada da doživite, jer mi niste interesna svera! - dobacila je Jovana.
Ja ne znam šta ona meni može da uradi i da mi kaže! Ali sve u životu ispliva na videlo, ali se sada kao naprasno zaljubila, a ne zna da nabroji neke osobine! Rekla si kako je vaspitan, a ovamo te naziva pušačicom k*rca, i to je loše što je rekao, ali si ti gora jer si preko toga prešla. Ti si isplivala iz jame, kao g****! - dodala je Nadica.
Nije ona ispala g*vno, samo se pop*šala po meni jer je preko toga prešla! - dobacio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga