AKTUELNO

Nova drama!

U toku je emisije "Pitanje gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Jovanu Ljubisavljević:"Ako nisi sa Stefanom iz koristi, zašto onda sa njim pričaš lepo, a niko te nije izrvređao kao on i sa drugima ne razgovaraš tako i ne biraš reči?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam takva kada se zaljubim i zavolim, imam neki veći prag tolerancije! Generalno, ja i napolju kada imam neki emotivni odnos i prijatelji kada su u pitanju, ja sma blaža i kada volim neke stvari prihvatam blaže, ali nikada nije neko ko je biran ja se ponašam tako. Ja se i napolju obračunavam oštrim jezikom, a kada sma ovde došla bila sam tolerantna i zato sada plaćam danak - rekla je Jovana.
Da li je Jovana sa tobom iz koristi? - pitao je Milan Stefana.
Nije! - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da dozvoliš da te neko sputava sa Minom, a ti imaš talenat i niko ne može da ti ga uzme zato uživaj? - pitao je Milan Mišela.
Niko ne može da me sputava, Mina je nasmejana i ja sam nasmejan i niko neće da nas pokvari - rekao Mišel.

Miljana Kulić i Marko Đedović su prekinuli emisiju, i nastavili svađu za crnim stolom.

Ovako kažnjavaju decu roditelja silovatelja, i ide ona za Niš uskoro i ti i tvoja šumeća mamica, svi se raspadate kao šumeće tablete! Psihijatrijski slučajevi, šumeći Kulići - rekao je Đedović.
Što se tiče svega, ljudi imaju prava da misle šta žele. Mišel nije neko ko sluša, a ja nisam osetila da neko ima nešto protiv i da neko nešto priča o nama. On je neko ko je zreo i zna da na njega drugi ne mogu da uitiču, a meni je lepo i ja uživam - rekla je Mina.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga