AKTUELNO

Samo njega gleda.

Sreda veče u Beloj kući je rezervisana za emisiju "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

Zašto si toliko kontradiktoram u odnosu sa Majom?

Foto: TV Pink Printscreen

To je istina, meni za stolom smetaju mnoge stvar. ona stalno dobacuje, a meni to mnogo smeta. Non-stop gleda Čorbu, ona to radi, a ja nisam lud, vidim to - rekao je Janjuš.
To jeste istina, mi smo sjajni van stola. A za ovo, ja sam mu predložila da ne sedimo on i ja zajedno. On smatra da je gledam stalno Čorbu, a to on govori. Ja to ne radim, ne gledam ga - rekla je Maja.
Ja znam mnoge situacije, vidim ja sve. Ne mogu ni sa kim da se družim, niti šalim jer njoj sve smeta, a ona radi sve isto. Pre neki dan mi je zamerila pričanje sa Natašom, a onda mi priča kako joj je bilo bolje u prošlom odnosu - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni prebacuje da se razveo zbog mene. On potencira mnoge stvari. On ima istripovane poglede koji meni nisu jasni - komentarisala je Maja.
Ja sam njemu rekao da mora da je iskulira na neki način. On mora da shvati to - kometarisao je Mića.
Ona dođe kod mene kada krenu njih dvoje da se svađaju. Ona ne gleda Čorbu, ona meni govori nešto drugo, ja sam htela da ja kažem Jnajušu šta ona i ja pričamo, ali ona mi ne da - kometaisala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona namerno to radi, i to se vidi - rekao je Janjuš.
On i ja smo bolji kada smo sami u rehabilitaciji, a možda je bolje da ne sedimo zajedno. On meni stalno priča kako nemamo perspektivu - rekla je Maja.
Milane, nije tu samo problem kao danas kupaći, ona sve radi namerno, šeta oko bazena da bi videli njen kupaći

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga