AKTUELNO

Nije mogla protiv svih.

Počeo je porodični sastanak, a odmah na početku, Nadica Zeljković je osula paljbu po vođi Filipu Caru, pa mu zamerala njegovo ponašanje.

Osam meseci ja vas nisam uvredio, zbog vas sam nabijao glavom u daske da vas ne bih uvredio. Svi smo tanki sa živcima, a vama svi pristupaju lepo, iako imate zamerke - rekao je Car.
Blam decenije, ne zna da vesla, neka nastavi napade na mene. Ima neko problem sa mnom da rešimo? - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi se pravimo ludi, a evo sinoć Tara i Ša svađa, onda... - govorio je Đedović.
Ja sam svakako htela da se javim, čula sam da Dragan ima problem sa mnom. Čemu potreba da se ja pljujem, odjednom da imaš negativno mišljenje, onda tvoje plakanje sinoć - pričala je Mina.
Miško je kriv za sve, šalim se. Ne znam za sinoć, nadošle me emocije, nije zbog vas, a jesam vas komentarisala. Ležala sam sa Rialdom, pa mi je Maja prišla, ja sam rekla da mi nije čudan Mišel. Ja kao muško ne bih odbila Minu. Ja sam se sa Mišelom družila, nismo imali ništa. Meni je čudno za Minu, jer ona tako iz kreveta u krevet. Po meni devojka mora da drži dostojanstvo. Da se skine gola, mene zabole du*e, ali to je moje mišljenje za nju, mora da drži do sebe - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je očigledno izljubomorisala, naravno da ima pravo. Ja sam joj rekla da ne ide u sitna crevca. Komentarisali smo da ti nijedna devojka nije privlačila pažnju, imao si gard (Mišelu), a onda je Dragana komentarisala da je teško doći do Mine. Ja mogu da je opravdam, jer možda joj se sviđa Mišel, pa sam joj rekla da nju ružno komentariše - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga