AKTUELNO

Šok za šokom!

Emisija "Praznik za stomak" je, kao i svakog utorka, i večeras bila na repertoaru, a glavni akteri Jovana Tomić Matora, Milan Janković Čorba i Bora Santana su za večeras spemili nove kulinarske zanimacije. Bora je najavio početak emisije, a onda i jelovnik za današnji dan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svakog utorka, vaša omiljena emisija, 27 put ove sezone, pratićete šta su naši kuvari pripremili za vas. Specijalno večeras otvarano vino Jelene Pešić u ovoj emisiji - rekao je Bora, pa najavio recept koji će spremati.

Nakon što su najavili i objasnili recept, Matora i Čorba su prionuli na posao kako bi sve bilo spremno do žurke.

Piletina sa kikirikijem, ali da drugačiji način, na naš način, mi to volimo drugačije da napravimo - objasnila je Matora.

Potom su u emisiju ugostili Mišela Gvozdenovića, koji je zapevao uz zvuke harmonike, a potom je odgovorio na intrigantno pitanje.

Koju bi zadrugarku pozvao na slatkiš? - upitao je Bora.
Iskreno i spontano, Paulu, ali pošto je moj drug bio sa njom, ne mogu. Da probamo još jednom, 'ajde da probamo još jednom, Minu - rekao je Mišel.

Pesmi se priključila i Ana Bulatović, koja je zapevala za Mišela, koji je isprobavao večerašnji specijalitet. Potom je i Mina Vrbaški, za koju je prevashodno Mišel izjavio da bi voleo da provede vreme sa njom za večerom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga