AKTUELNO

Nije hteo da je štedi!

Nakon debate, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nastavili su da urlaju jedno na drugo, jer je on otvoreno poručio da sumnja u njene priče, te da ima utisak da ga je zadrugarka slagala nekoliko puta.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tražiš koji k*rac sa mnom? Jesam li ti pomenuo da si p*šačica k*rca pet puta? Sram te bilo! - urlao je Karić.
Mene nije sramota, jer nema za šta da me bude sramota, tebe treba da bude sramota, jer hiljadu puta radiš isto! - odbrusila je Jovana.
Sada ću ti se smejati u facu! Možeš da ideš za mnom, ti ćeš ispasti psihopata! - poručio je Stefan.
Što si bezobrazan, opet radiš isto, ima da završiš sa mnom! Je l' ti uživaš da me j*bu? Ako oni s*ru, što ti?! - urlala je Jovana iz petnih žila.
Ja sam, bre ispadao budala! Ti znaš da ja nisam takva osoba kao što je možda Vladimir, ali ti pričam i za Anđela, zašto ti je odgovaralo da prebace priču na Anđela i tebe, zato što je mlađi, šta? To bi ti odgovaralo, ispada tako, svima je pričao o tebi, zašto ti je odgovarala ta priča? - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je Vladimir igrao igre i ne zanima me! - pravdala se Jovana.
Ti si mene lagala, ja sam hteo da mi kažeš istinu! Na kraju si mi rekla, kada je dečko izašao, tada si mi priznala sve, Dragana da li je pričala da ništa nije imala sa njim? Je l' to bilo? Neka kaže tvoja drugarica! - urlao je Karić.

Jovana i Karić su sve vreme pokušavali da reše probleme, ali im nije išlo, a tu je bila i Dragana Mitrović, koja je sve vreme tešila misicu, objašnjavajući joj da ne vidi lepo svoje postupke.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga