AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Zadrugari i danas vode debatu, a voditelj Dragan Marinković Maca obavestio sve o kojoj će temi diskovati.

Male i velika laži u službi opstanka veze ili braka je današnja tema - objasnio je voditelj.

Jovana Ljubisavljević, Milica Kemez, Jovana Tomić Matora, Kristijan Golubović, Kenan Tahirović i Filip Car su prozvani da započnu komentarisanje.

Kada neko kaže bele laži, ja se naježim, ja sam lagala i mene su lagali, da li je u službi opstanka veze ili ne, nekad je bolje prećutati, nego da nastane pakao, a krupna laž bude još gora kada se sačeka. Meni se desilo u vezi, ne bih da ulazim u to, zato što smo Sanja i ja na ratnoj nozi... Mislim da to može da se oseti. Ja ću prilčati svoje iskustvo, već sam ispričala neke stvari preko kojih sam prešla, sa moje strane nije dolazilo do krupnih stvari, kada jasno kažem, prećutiš da ti je poslao poruku, a ti si iskulirala, okej, ne moraš da kažeš, niko neće reći da je flertovao sa nekim. Opraštala sam, uvek je opravdanje bilo od druge strane, to je sve bilo obustavljeno, nikad se neće desiti i sve ostale priče. Što se tiče mene, ja sam isto lagala, da sam u dobrim odnosima sa svojom prvom devojkom, ona sada ima i muža i dete, čujemo se, ali strogo prijateljski, imala sam neku svađu sa Sanjom, zvala sam i jadala sam joj se, čak je i ona bila na Sanjinoj strani. Ja sam Sanji dala telefon pred ulazak u Zadrugu, da sam brisala, brisala bih i pozive, prećutala sam tu stvar.
Ti znaš sa kojom devojkom bivšom, a prećutiš mi za jednu osobu, što meni izaziva sumnju! - uzvratila je Sanja.
Raskinule smo! - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo tada raskinule, ja sam se raspitivale koje su to osobe koje su me pljuvale kod Sanje... Da nije bilo moje drugarice, ne bi ni bilo tvoje drugarice, koja je opsednuta tobom, mogla si zbog nje da naj*beš, ja tebi nisam bez razloga rekla to i skrenula pažnju! Marko zna celu priču, pričalo se o tome, ja sam prećutala o tome, jer u trenutku svađe može da bude još veća svađa. Sanja nije normalna, ona bi uzela telefon, okrenula i j*bala bi mater svima! - pričala je Jovana.
Ja sam videla pozive, crno na belo u tvom telefonu! Pa zvala bih, jer od svih prijatelja, zoveš bivšu devojku, što nisi zvala Tamaru?! - ubacila se Stankovićeva.
Bile su stvari koje je meni Sanja prećutala, nisu se pominjale do sada, do ove svađe. Nije bila prevara, ni fizička, ni emotivna, da kažem, da sam to prećutala, jer sam znala da bi nastao još veći haos! Bilo mi je sve gore i gore, lagala sam, nisam lagala za prevaru, ali da sam lagala za takve stvari neke jesam- nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, jesi li ti lagala? - upitao je voditelj.
Postoji prećutkivanje, ako je to laganje, onda sam lagala. Jesam jednu stvar prećutala i to je to! - potvrdila je Sanja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga