AKTUELNO

Ne mogu da ga prebole!

Nataša Radan, Sandra Rešić i Mina Vrbaški su razgovorale o Anđelu Rankoviću. Naime, Nataša je otkrila da je Anđelo ćutao o nekim stvarima i ljudima u Zadruzi jer nije želeo da ulazi u sukobe ni sa kim.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je on rekao da ne priča sa mnom, on mi je rekao da sam ja folirantm rekao mi kao da se ne druži sa folirantom, a druži se sa Erminom. Ja njega pozdravljam nisam imala loše mišljenje o njemu - rekla je Mina o Anđelu.
Čula sam da nema lepo mišljenje o Ermini. Meni nije jasno što si ti dozvolila da se onako ponašaš, jurila si za njim, a on je tebi šaputao, a mazio te ispod stola, kao kupovao mir. Bio sa tobom u izolaciji, a onda dolazi Ermina a on tebe sklanja od sebe - pričala je Sandra.
On je imao mišljenje o svakome, a ćutao je. Ermina je došla u izolaciju i rekla da mi kao nemamo pojma šta ko kometariše kada smo nas dvoje bili u izolaciji - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja priča se nije čula o Anđelu, već kao da kupuje mir - rekla je Sandra.
On nije hteo da me vređa, ja bih krenula da pričam s polja sve, jer da sam ja krenula da pričam, ne bi mu bilo dobro - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga