AKTUELNO

Nije se opametila.

Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri posle emisije "Pretres nedelje", pa je došla do Sandre Rešić kako bi ogovarala Sanju Stanković. Popričali su i o informaciji koju je Sandra iznela tokom emisije, o dečku koji je rekao da je Sanju "doveo" za 500 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je iznerviralo što si ti posumnjala da sam ja ispričala tu priču. Ja nikom nisam rekla, ne znam... - rekla je Matora.
Taj jedan je rekao, ne znam da li je rekao idem da dovedem Sanju za 500 evra ili doveo sam Sanju za 500 evra. Ona je došla i stavila nogu na sto. Ona meni nije zamerila što sam rekla tebi, nego što nisam rekla njoj - govorila je Sandra.
Da ali ti si mi meni rekla to pre, niste se družile. Meni je pre svih vas. Mina i Nataša mi rekle za prepiske, fudbalere... Džoni što je bio ovde mi pričao. Meni nije da dokažem šta je ona i nije, nego me nervira što je rekla ultimatum koji je ona meni postavila, a neće da kaže koji sam ja njoj. Zna da ću da reagujem ovamo. Ja sam puštala dan za danom, svaki dan je imala komunikaciju sa Carem... I onda je to počelo meni da budi sumnju. Ona se nije izvinila jer se kaje, nego iz sažaljenja - poručila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se pop*šala po sebi na ono što si ti govorila - istakla je Sandra.
Ali ja nikada nisam rekla da bih joj oprostila ili bila sa njom, nego sam samo pijana rekla da su se vratile neke emocije. Ona mi je prva naručila pesmu. Ja sam besna, ispovređivana i sve. Još me onda pravi budalom - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.