AKTUELNO

Perfidnost ili ne?

Nakon skandala koji su napravile Tara Simov i Miljana Kulić, situacija se smirila, pa je Jovana Ljubisavljević nastavila izlaganje o svom epitetu perfidne osobe.

To je definicija zlih krajnjih namera, ali mislim da se ja nisam igrala, ne bih toliko plakala, i bila povučena, ne znam samo što se neke stvari bacaju na Stefana. Da se meni sada vrti po glčavi da ja radim njemu loše ili on meni. Ja sam se svim svojim silama trudila da branim sve to. Ne smatram da je to moja molba,, već borba. Nisam ja njega molila za ljubav, pa se ponavlja ta priča iz Zadruge tri. Ja sam zaljubljena, nikakav plasman mi nije na pameti. Ne mogu da napravim od njega ono što nije. Ne osećam da sam izgubila dostojanstvo - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Praviš od njega nasilnika, pričaš mu da te ne hvata grubo za ruke - rekao je Milan.
Nisam to rekla. Ja time pravim nasilnika od njega? Pa on je moja žrtva, nisam ja njegova. Pokušaji ti i za haljinu, ne znam Majo da kažeš šta je, a ovo je moja haljina - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovu haljinu može da potvrdi kamera, jadne ste devojke, ja vama ništa nisam uradila. Nosila sam je na dan Roma, sedela sam u crvenim štiklama, nikada nisam nosila haljinu koju smrdi, i uzimala stvari a da ne vratim neoprane - nastavila je Jovana.
Ta haljina je jako slična - rekla je Maja.
Ermina je rekla da joj je Maja rekla - rekao je Mića.
Jovana nije u životu tu haljinu obukla, tu moju - dodala je Maja.
Mi smo komentarisale da stvari koje fale Teodori i Milici, i ona je pitala Jovanu odakle joj haljina, a ona je bila u džaku. Nisam rekla da krade, nego je bila situacija da je moja haljina kod nje -rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga