AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeću temu u "Pretresu nedelje", anketu o najperfidnijoj osobi koja se dogodila u subotu. Zadrugari su glasali i za Frana Pujasa, a Lepi Mića je obrazložio zašto je njemu dao glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Radio je jako perfidne stvari radi rezultata. Ali ono što mogu da mu oprostim, on je ustao i priznao. Dosta je Paula otvorila oči zadrugarima, on je pokazao da je perfidan. Ali on se toga ne stidi. Sam kaže: "Zamisli da kažem šta mislim ovde". Ja ga ne osuđujem, to je njegov način učestvovanja. Od veza sa devojkama, druženja... - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću vam samo reći da se do sada najviše gledalaca odazvalo na portalu Pink.rs i da nisu glasali za Frana. Jovana misica je ubedljivo pobedila. Ermina, zašto je to tako? - pitao je Milan.
Ja sam to rekla i na intervjuu. Zato što je folirant, ponižava sve, prodaje m*da za bubrege, laže, sve... Lukava, perfidna... - poručila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam rekla na intervjuu to, iako nisam na anketi. Nije mi iznenadilo što je prva. Celokupni odnos sa Tomovićem, gde je pokazala perfidnost. Samo da bi se vrtela priča o nje, posle toga i sa Anđelom. Čekala je Stefana Karića, gledala je rijaliti, znala je kako se on ophodi prema ženama. Malograđanski je nastrojen prema ženama. Odgovara joj priča, nije joj teško da bude žrtva Stefana Karića još dva meseca. Perfidna je i igra igru... Ermina nju mrzi, to mi je šokantno. Ali niko nju ne mrzi, nego su ljudi na Stefanovoj strani, znaju ga... Misica se drži rečenice cilj ne bira sredstvo. Nju će biti sramota da izađe na ulicu sa Stefanom, ona zaslužuje da nađe nekog gospodina kada izađe. Mislila je, da ako bude žrtva Stefanovih psovki, da će narod i to pozlatiti - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo je teško posle osobe koja je danas bila kod psihijatra nešto reći - rekao je Karić.
Ološu jedan smrdljivi, ti jesi iskompleksiran, videćeš da će ovakvu devojku biti sramota da izađe sa tobom na ulicu. Kad možeš u rijalitiju, možeš i u rijalitiju da joj kažeš da je p*šačica k*rca - poručila je Miljana.
Što se tiče Jovane, ja sam odmah to i rekao, ima nekih situacija koje ljudima nisu normalne. Ovde treba biti nenormalan da bi napolju bio normalan. Ona nema mogućnost da kaže šta ima. Možda u nekim situacijama i jeste perfidna. Mislim da u nekim situacijama ispada perfidna iako to nije - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.