AKTUELNO

Rat se nastavlja.

U toku je emisija "Pretres nedelje", a zadrugari, pre glavnih tema koje su obeležile prethodnih sedam dana, aktuelna situacija između Mine Vrbaški i Filipa Cara je uzela maha, pa je glavna raspravka bila između i oko njih.

Ja nisam shvatao ozbiljno, nisam bio spreman da čujem neke stvari koje je prošla kroz život - rekao je Filip.
Nije lepo sa njegove strane, a on potencira - rekla je Mina.
Šanse nema da on shvati, da treba ove stvari da prestane da radi, samo je ugnjetava, hoće do kraja da ponizi sve - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znao da se o ovoj temi pričalo ovde, žao mi je radi toga, i nekih reči koje izgovorim a nemam nameru. Žao mi je što sam ti rekao toliko ružnih stvari - nastavio je Filip.
Bolje sedi, i samo nek te bude sramota. I da sam ti rekla u svađi, nije važno, treba da ti bude sramota, ti nisi muškarac, ti si nula od čoveka. Ti si mene najviše gazio, kad sam bila najviše povređena - dodala je Mina.
Zašto si ti mene onda zagrlila i rekla da ostanem u krevetu da spavam? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

I, ako sam rekla, šta? Ti znaš da pogodiš ljude gde najviše boli. Dan polse toga, on mene izvodi i pričao mi, nije se zaustavljao čovek. On se vraća na isto. Ovo si ti zaista, kako si me nazivao? - rekla je Mina.
Od tebe napravim žrtvu svojim rečima, jadan sam ja koji se dovedem u situaciju da takve stvari govorim, a vi jedva čekate. Izbacuje me to iz takta, kad plače kod drveta i kaže kako kupuje mir, a pre toga me pita da ostanem u krevetu - rekao je Filip.
I da je najgora na svetu, ne zaslužuje da bude toliko ponižena. Samim tim što uvredi Minu, uvređuje sve žene koje su kroz to prošle. Moraš da biraš reči - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam svoje mišljenje, misliš da mi je super da napravim od sebe najvećeg bolesnika. Zašto me dovedeš do te situacije? Možđeš da mi ne prilaziš i ne komentarišeš moje situacije? - nastavljao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga