AKTUELNO

Šok!

U toku je nova podela budžeta Filipa Cara, a zadrugari su strepeli od njegovih komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj srednji budžet ću dati Ani Bulatović, ti mene možeš iznervirati, možeš me zasmejati, volim te! Presrčana si, preluda si, nekad nisi u pravu, ali ti ustaneš i boriš se.. Uvek si uz mene, bio je grešak, bio ja dobar. Ja sa nekim ljudima ne moram da imam neki odnos, da bi mi bili dragi, zatko i ti, kada si mi dala mali budžet, ja te volim. Mali budžet Sanji i Matoroj, rekao sam i prošli put da mi je najviše žato što nemam dobar odnos sa tobom, još kada si mi rekla da onog čoveka znaš iz Zagreba, kontam u kakvim društvima si se ti kretala, volim kod tebe tu srčanost, ti si u stanju imati problema sa srcem, da budeš ljubičasta, samo da isteraš svoje - izjavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, što se tiče tebe, da ti kažem, možda ono na početku kada si rekla da sam ti bio igra... Sa tvoje strane nisam video neke loše stvari. Onda ono za prvo druženje, rekla si da sam ti igra, ali si ti prva videla da ja tu nešto igram... Ja sam hteo da sebi dokažem da mogu imati sa nekim normalan odnos, i na kraju, nečije vreme i poverenje izigram, znam da si mi se sviđao. Ja sam ispao p**ka prema tebi, nisam se mogao nositi sa tim da se dovodim u kući da moram da se borim za tvoje - obrazložio je Car.
Đedoviću za tebe mali budžet, ogrešiću se ovaj put od tebe. Ti si mogao da mi napraviš haos... Sledeći mali budžet Sandri, ja znam koliki teret nosiš u rijalitiju, znam koliko vodiš tuđe živote, znam koliko puta nisi htela da me napadneš, u suštini mislim da si dobra cura, koliko god da mi digneš živce, ali znaš da te volim - izjavio je Filip i poljubio je Sandru.
Tara, mali budžet za tebe, nemam dovoljno srednjih i veliki da ti dam, cenim te, ali ti si slična kao Ša. Ja nisam niko da ti govorim, ti si cura, jednog dana treba da popraviš, sutra ćeš biti majka... Ostali smo dobri sa odnosom i korektni... Jovana ja sam se od tebe najviše ogrešio, prošli put sam ti dao srednji budžet, sada sam dao tvom dečku. Volim kod tebe što me nikada nisi provocirala, uvek si bila uz mene, arogantna si i prkosna, takva i treba biti! Zadnji budžet je za Minu, o njoj sam rekao sve - objasnio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga