AKTUELNO

Šou sa njima!

Tokom večeri, Filip Car i Nadica Zeljković su razgovarali, a onda su počeli da se svađaju i prepiru.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima da li će neko da me osudi ili neće, meni je žao i Mini što sam svašta rekao, a onda me hvata za ruku kako bi me osudila. Ja joj kažem nemojte Nadice, ali ona ne isteruje pravdu, nego nepravdu, a kada nekoga treba da brani ona ćuti. Sve radite bez veze, dragi ste mi i tu sam za vas i priđem i poljubim vas i što sada mrčite oči? Da nisam slagao možda - rekao je Car.
Mene je sada sramota - rekla je Nadica.
Mene je sada sramota, ja kažem nešto ružno, mali to je za njihovo dobro. Ja sam mogao da budem i sa Minom super, ali nisam hteo da se foliram! - dodao je Car.
Ušla mi muha u uho - rekla je Nadica.
Vama sada kao muha ušla, a za stolom je tako i uđe vam muha i onda neće da izađe i ne zaklapate za stolom! Da li znate da ljudi beže od vas, ne žele da budu sa vama jer ste takvi i loše stvari radite? - dodao je.
Ju, sva sam se potresla! Što im ne unesete neku biciklu, da se malo izduvaju. Ja sam ovde došla da uživam! - rekla je Nadica.
Došli ste ovde i sedite na mestu gde su vam urnisali ćerku, prošla je golgotu ovde a vi ste došli da uživate! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga