AKTUELNO

Pala su priznanja!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji, postavljeno je za Minu Vrbaški:"Zašto posle svega misliš da su Paula i Fran najveći favoriti izvini foliranti?"

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam za folirante ne za favorite! Fran je potvrdio da je folirant i to perfidni, i gori su od mene i on i ona a ja mislim da sam ja u ponedeljak sve rekla - rekla je Mina.
Sada znamo gde smo, hvala vam! - rekao je Fran.
Bili su klipovi, plakao je zbopg mene,a li je zvao Paulau i htepo da je ljubi a priča da je ne voli i vi vidiote koliko je kontradiktoran! On je rekao da su oni povezani, i to je normalno i ja osećam da on nju voli - rekla je Mina.
To niej ljubav to je opsesija i patologija! Ja ne mogu, mirili smo se tri puta i hodam kao zombi, ne bude mi dobro psihički i ona mene okrene u glavi i zato sam joj prišao jer sam bio skrhan zbog nje, ali ne znam da li se igra sa mnom ali ja znam da sa Pulom ne mogu da budem u vezi, jer bi to bio haos - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Care, šta je toliko smešno? Zanima me, da li bi bio sa Minom da možeš da je promeniš?
Smešno mi je ono što je Brendon rekao ali i Paula! Ne bih bio sa njom, ali bilo bi bolje za nju jer sam nakon nekih stvari odlučio da se sklonim od nje, opet smo se probližili ali nije išlo, ona je mlada i ide lopim putem i ne bih bio nikada sa njom. Ja sam rekao da ja nju voplim, ostal ami je u glavi jer nije mi bilo ko kako god da se završilo, ali nećemo biti zajedno jer kada uđemo u komunilkaciju ona u meni budi svadljivu osobu - rekao je Car.
Koju dobru crtu ima Mina, a ponaša se kao ortodksna k*rvetina?
Nije ona neko ko je, ja sam nju idealziovao ali možda nije ni takva i u prošlosti je doživela loše stvari, ali mislim da je darežljiva i da je talentoavna i da ima predispozicije za puno toga - rekao je Car.
Kako da komentarišem ovo, Mina ga je zbrkala i vratile su mu se emocije, a on je sve uradio da bi obezbedio njihov odnos jer ti nju voliš! On nju voli iznad svega, on kada oseti emociju i pokušava da se odmakne i tera je uvredama jer zna da nije dobrto za njega, ali srce poriča jedno glava kaže drugo i sad bi se on pomirio sa njom, ali neke stvari ga muče i sada ja pričam o njoj a on ima dobroćudnu facu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga